Health stories

12 juni: Sommarlista; det här vill jag träna i sommar

juni 12, 2015

11034914_10152762126881169_6379537646176798018_n

En bild från solnedgången i Thailand, hur underbart skulle det inte vara att befinna sig på en strand just nu?! Men min min är väl lite tveksam haha?? Längtar som tusan till sommarresan till Frankrike :)

Inlägg nummer 10 i uppochhoppas 30 dagars träningsbloggutmaning, de tidigare inläggen finner ni alltså här till höger under Kategorien: Upp och hoppa- Träningsbloggutmaning.

Ironiskt nog spenderade jag större delen av eftermiddagen igår med att utforska vad diverse internetbutiker har att erbjuda i träningsväg för hemmaträning. Minns ni nu hur fint jag totalsågade just hemmaträning i mitt tidigare inlägg, som alltså går att läsa här.

Semester är för mig en tid att spendera till det man tycker mest om. Vilket för mig är mat. Och träning. Den 28 juni lämnar vi landet för två veckor i Frankrike där ett stort hus väntar som vi hyrt uppe i bergen, givetvis med pool och uteplats med tillhörande grill. Att jag kommer att få mat tvekar jag inte på. 

Möjligheten för mig att ta mig till ett gym, den prognosen ser desto dystrare ut. 

Rubriken lyder nu egentligen vad jag VILL träna i sommar. Inte vad jag nu måste träna i brist på möjlighet att göra det jag vill. Jag vill styrketräna i sommar. Och visst, någon enstaka löprunda runt kottla sjön ska jag klämma in också. Men mest för att jag faktiskt kan. Alltså – springa de 5 kilometrarna banan löper. Och för att det är en fin runda. Trappintervaller vill jag springa också, på söndagar a.k.a Vilodagarna.

Men i vilket fall; jag beställde då igår hem justerbara hantlar med vikt upp till 15 kg per hantel. En yogamatta har jag lyckats skrapa fram och ett gummiband också. 

Kreativ träning kommer det att bli. Jag vill träna, i Frankrike, utomhus vid poolen. Och med mina nya hantlar som jag hoppas kommer hinna fram innan pappa far iväg mot la France med bilen (peppar peppar). 

Jag vill yoga, vid poolen i Frankrike. Och jag vill jobba upp min rörlighet. Utomhus i gassande sol.

Så. Det kanske inte blir så dumt med träningen under semestern ändå. Trots allt.

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply