Health stories

16 juni: Drömträning

juni 16, 2015

kvällsol

svensk sommar sommarkväll

Bilder från gårdagens soldyrkande efter ett svettigt trappintervallpass, en uppfriskande dusch och en trevlig middag. 

Rubrik nummer 16 i Uppochhoppas 30 dagars träningsbloggutmaning; Drömträning

Rubriken i sig är inte särskilt svårtolkad, men det är det här med att lämnas helt fria tyglar till att välja. För min drömträning ska väl inte begränsas av tid, eller pengar. Men hur jag än vrider och vänder på begreppet drömträning återkommer jag alltid till det jag gör idag. Det skulle väl vara dumt av mig att ägna så mycket tid som jag idag gör, om det inte var den träning jag absolut ville ägna mig åt. Tänker jag spontant.

Jag vill spendera min träningstimme i ett svettigt gym, jag vill ta sköna kvällspromenader och jag vill jaga endorfiner under spontana intervallpass. Det är det jag vill göra. Men om vi nu inte behöver vara fullt så realistiska önskade jag även att jag kunde vindsurfa. Och att jag inte var så jädrans hajrädd.

För det finns en fridfullhet med vattnet, tänk att en somrig lördagsmorgon få vakna upp. Äta en acaibowl och sedan ta sin bräda och promenera ner till vattnet där man spenderar resten av dagen med gott sällskap och bara en massa vindsurfande. 

Men nu är jag ju hajrädd och ja, jag badar helst inte i Sverige på grund av just risken för haj. Och det faktum att ingen skulle tro mig om jag nu mot förmodan blev biten.

Den där brädan väger antagligen ton, så den kanske man inte bara tar under armen och promenerar iväg.

Acaibowl kan jag teoretiskt sätt äta varje lördag idag också, men det gör jag väl inte.

Och så som detta sommarväder hittills varit vill jag absolut inte vara ute på sjön.

Så vi kanske är tillbaka till gymmet, promenader och intervallpass ändå.

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Johannes Sundlo juni 16, 2015 at 12:52 e m

    Hajar i Sverige? Men en insjö då?

    • Reply matkreation.se juni 16, 2015 at 3:16 e m

      Nästan värre. Där är det grumligt. Alltså, låt mig förklara: Jag tycker det är jobbigt att bada i POOL ifall någon lagt dit en haj. Vi snackar den nivån av skräck hahaha

    Leave a Reply