Health stories

18 juni: Sport på TV

juni 18, 2015

Nellyklänning

regnkväll sommarkväll

Det är så fantastiskt underbart att vakna upp till en gråmulen himmel så här dagen innan midsommar. Eller, kanske inte. Men det känns bekant, något för bekant för att snart vara slutet på juni. Att ha bokat en utlandssemester känns om än viktigare, nu när kroppen skriker efter sol. Och värme. Kvällen kommer spenderas till största del med att rodda upp morgondagens midsommarplaner, där Gröna Lund är först ut med femkamp för att sedan bege sig hem till oss för grillning och midsommarfirande. Ja ni hör att midsommar styrdes upp den där dagen då solen var framme. Vi är relativt beroende av att det inte öser ner. 

En potatissallad ska ordnas och efterrätt ska bakas. Jag tog på mig dessa två uppgifter, vi vill väl inte riskera att äta en potatissallad med majonnäs?! Nej, givetvis är midsommar en dag du ska få unna dig lite extra. Jag föredrar, personligen, att äta mer mat men fortfarande kvalitativ mat. Men vill du äta en potatissallad med majo – just do it! 

Igår hämtades även en stor beställning av kläder ut, sommargarderoben har varit i stort behov av en uppdatering. Främst av den anledningen att jag inte längre får plats i förra sommarens klänningar. Lyftarproblem. Men jag har löst det nu, serru. Stretch tyg ;) Det är nu fritt fram för mina muskler att utvecklas.

Men till dagens rubrik i Uppochhoppas 30 dagars träningsbloggutmaning. Sport på TV. Och återigen, ni finner resterande inlägg i kategorien Upp och hopp- Träningsbloggutmaning, här till höger.

Sport på TV känns väl lika intressant som dagens väder. Not som much. Min förståelse för att sitta bänkad är alltså lika med noll, då har jag även en hockeygalen pappa som spenderar vinterhalvåret fastlimmad framför tv:en. Jag kan, om jag ska gå långt, sträcka mig till en liten förståelse för att följa ”sitt” lag. Vinner Skellefteå AIK, ja – då vinner även pappa. Går det sämre. Då pratar vi inte om det. Eller inte alls för den delen. Sura miner, då.

Å andra sidan spenderar jag själv flertalet timmar på Youtube med Bikini fitness tävlingar på skärmen. Det räknas väl kanske som att titta på sport haha.

Annars ser jag mer än gärna på Svett och etikett. Som faktiskt går på SVT, så tekniskt sett är det även riktig, kvalitativ tv. Som min pojkvän fint kallar public service kanalerna.

Så slutsatsen är väl att det jag kallar sport, kan för andra vara något helt annat. Det andra kallar sport, är jag totalt ointresserad av… Tur att vi har två TV apparater hemma, på våra 53 kvm. Nyckeln till ett lyckligt, problemfritt samboliv.

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Tina Öhrn juni 22, 2015 at 7:39 f m

    Älskar att läsa din blogg. Ärväldigt inspererande!

  • Leave a Reply