Health stories

19 juni: Hur min träning förändrar mig

juni 21, 2015

ryggträning

Rubrik nummer 19 i Uppochhoppa träningsbloggutmaning. Hur min träning förändrar mig. Givetvis några dagar för sent. För det är inte den 19 juni idag. Duuuuuh 

Ironiskt nog är jag precis hemkommen från gymmet. Rygg stod på schemat. Och nästintill ensam var jag där inne, kombinationen av fint väder och två dagar efter midsommar. Troligtvis.

Få personer skulle väl påstå att träning inte gör dem gott. Misstänker jag. För jag, ja jag mår bra av att stärka upp min kropp. Min träning har förändrat mig mer än jag trodde den skulle göra första gången jag klev in på gymmet. Den har nog förändrat mig mer än vad som går att förklara.

Förutom att den kroppsligt förändrat mig, plus en 7 kg sisådär. Så är den största förändringen ändå mentalt. För jag mår så bra, vilket även skulle kunna förklaras med att jag i samma veva även ändrade mina kostvanor. Idag äter jag för att kunna träna, inte tvärtom. Och ja, det är en stor skillnad. Det är en livsstil. Eller snarare, jag har gjort det till en livsstil. En livsstil med en tydlig struktur, maten intas på exakta klockslag och träningen sker nu på automatik. Varje timme som spenderas inkurad på gymmet är en timme fylld av glädje. En timme ägnad åt att utvecklas.

Och utveckling mår vi nog alla bra av. Den har nog förändrat mig mer än vad som går att förklara. Jag lämnar det där. För det känns bara väldigt rätt. Och det är det ända som i slutändan räknas.

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Uppochhoppa träningsbloggutmaning | Matkreation.se juni 24, 2015 at 12:25 e m

    […] i din kropp. Behöver du energi. Alltså ätbara ting. För vi sa ju det sist, den 19 juni i Hur min träning förändrar mig att när träning introduceras in i ens livsstil, förändrar du förmodligen annat i samband med […]

  • Leave a Reply