Health stories

20 och 21 juni: Träning jag älskar & Efter träning

juni 21, 2015

IMG_3856 IMG_3857

Träning som jag älskar ska vid detta lag inte behöva upprepas. We all know. Hur tiden direkt efter träningen ser ut, misstänker jag att jag nämt tidigare det med. Så med risk att upprepa mig, here it goes. 

Träningspasset avslutas, jag stressar mig förbi alla andra gymbesökare – mot omklädningsrummet. Har jag tränat ben går det hela något långsammare. Jag duschar, fortfarande stressad till tusen. Byter snabbt om, blandar ihop min shake med aminosyror och kreatin och sedan påbörjas mini löppasset tillbaka till kontoret. Och varför jag dricker aminosyror har jag skrivit om härÄndå är jag alltid något sen till jobbet. Trots den något förlängda lunchen, vilket är guld värt för mig.

Tyngre aminosyror

Väl tillbaka på kontoret börjar nedräkningen till lunch nummer två, som intas cirka en timme efter träningspasset. Sedan börjar vi återigen nedräkningen till målet därefter, middag.

Så ser väl dagarna ut i stort. Träna, äta, tänka på nästa måltid :d

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply