Health stories

30 dagars träningsbloggutmaning

maj 27, 2015

wpid-20150525114918

När jag under morgonen kikade in på Annies blogg såg jag att hon antagit utmaningen som Sofy, på uppochhoppa, lagt upp. 30 ämnen på 30 dagar, med start i Juni. Även fast mitt huvudfokus är mat, för mat gör liksom alla glada, är en stor del av min vardag min träning och tävlingssatsning. Skulle ni nu fråga någon som står mig nära, skulle svaret snarare vara att hela min vardag ÄR min träning. Och nu skriver faktiskt Sofy att alla får vara med haha. Så, även om majoriteten av ovanstående ämnen kommer att kräva att jag tänker till både en och två gånger – så kan det här bli kul. Men framförallt, utmanande. Har ni en blogg, eller instagram, så haka på. Mer information hittar ni i det här inlägget.

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply 1. En introduktion till min träningsblogg | Matkreation.se juni 1, 2015 at 9:27 f m

    […] Då var det officiellt första juni. Och vad gäller vädret så trycker vi på ignore knappen. Men med vårat första kliv in i juni, påbörjar vi även första dagen med 30 dagars bloggutmaning. Som ni kunde läsa om här. […]

  • Reply Träning när jag är 65 | Matkreation.se juni 3, 2015 at 10:44 f m

    […] går vi in i dag nummer 3 i juni. Vilket även innebär inlägg #3 i 30 dagars träningsbloggutmaning, träning när jag är 65. Vilket då innebär att jag behöver snabbspola mig igenom de kommande […]

  • Reply 7 juni: Alltid i min träningsväska | Matkreation.se juni 7, 2015 at 10:04 f m

    […] var vi inne på dag 7 i Uppochhoppas 30 dagars träningsbloggutmaning, de tidigare inläggen hittar ni alltså i kategorin Upp och hoppa- […]

  • Leave a Reply