Health stories

5 juni: Mitt stoltaste ögonblick

juni 5, 2015

226010_10151254256681169_820068978_n

Jag skulle nu, ivrigt, vilja knappa på tangenterna för att få återberätta mitt stoltaste ögonblick. Jag skulle lyckligt vilja betona hur jag kämpat mig till just denna stund, hur jag krigat och offrat för att komma just dit, till just det tillfället. 

Istället är det blankt. Ganska tomt faktiskt. Inte för att jag inte upplever lyckliga stunder, utan tvärtom, det finns så många. Stora som små. Jag är en sådan som försöker uppskatta de små tillfällena i vardagen. Ljusglimtarna liksom, som gör varje dag intressant. Ni skulle ha sett mig när Loka släppte smaken Skalle, it was a happy moment for me.

När jag tänker på Mitt stoltaste ögonblick ser jag framför mig påståenden som dagen jag gifte mig, dagen jag fick min dotter eller son. Kanske inte riktigt Dagen Loka släppte smaken Skalle. Men tänker jag till riktigt ordentligt borde jag finna ögonblick som är något större än andra

Som dagen jag fick nycklarna till min första egna lägenhet. Och enda, hittills. Som jag, och min pojkvän, skulle flytta in i. Det kändes stort, som det första riktiga steget in i vuxenvärlden.

På bilden ovan ser ni var recepten skapas, utan tvekan min favoritdel av vår lägenhet. Köket. Visserligen inte alltid lika städat som här i prospektet, vilket jag givetvis sparat. Haha mitt första egna prospekt på min alldeles egna lägenhet liksom. 53 kvm öppen planlösning på Lidingö, precis vid bron. Med en fantastisk uteplats, att kunna grilla är guld värt. De få veckor om året vädret tillåter.

Jag både tror, och hoppas, att jag kommer få uppleva större stunder. Men ens första lägenhet kommer för alltid att vara just det, den första egna lägenheten. It’s special.

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply