Health stories

6 juni: Favorit citat efter motto

juni 6, 2015

10653301_10152762125806169_1025780966953512036_n

Hashtag #Lovewhatyoudo. Mitt avslutande ord på mina Instagrambilder. Minnen som blivit bilder som jag valt att föreviga, och dela med mig av. Stunder som är värda att minnas. Do what you love, love what you do. 

I livet är vi begränsade, i mångt och mycket. Vi gör det bästa av den situation vi hamnat i. Men vi har även ett val, ett val som oftast handlar om att prioritera något. Och då även om att offra annat. Citatet Do what you love menar jag är ett större steg än Love what you do. Och därmed även svårare att uppnå.

Mycket ordbabbel på mig just nu. Men summa summarum är det få personer som har den förmån att få göra exakt det de vill, vi har alla ansvar och skyldigheter. Men att älska det vi gör ligger många närmare tillhands om man tillåter sig själv att faktiskt prioritera sig själv.

 Citatet Love what you do präglar många av mina dagliga val. Vilket jobb jag valt, vilka arbetstider jag sökt mig till. Vilken miljö jag vistas i, vilka jag umgås med. Jag trivs helt enkelt väldigt bra med det jag gör. Därför har jag även satsat mycket för att komma hit.

Hitta guldkornen i din vardag och fokusera på det som gör dig glad helt enkelt.

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *  

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply