Kitchen stories

6 sockerfria påskfavoriter

mars 24, 2016

Vilken underbar kväll vi hade igår, om än sen så dagen idag känns ju som att den aldrig tar slut haha. Middag i stan byttes ut mot take away Thai hemma hos min fina vän som följdes av choklad, té och tjejsnack hela kvällen och som endast avslutades på grund av diverse pojkvänner som ansåg att det var dags att runda av kvällen.

Klockan var närmare elva när jag klev innanför dörren och insåg att jag hade slut på matlådor och att det därför bara var att ställa sig i köket och koka bönpasta och steka köttfärs. 

Alldeles strax har jag jobbat färdigt för denna vecka och då väntar årets första naprapatbesök hos Calle, som jag redan hunnit varna om potentiella knutar i ryggen. Jösses, tre månader mellan naprapatbesöken är på tok för lång tid.

Jag har noga gått igenom mitt på tok för långa receptarkiv för att leta fram 6 stycken sockerfria favoriter som passar ypperligt inför den kommande påsken.

sockerfri-snickers

Först ut- en av mina personliga favoriter. Sockerfria snickersrutor 

vegan-bliss-balls

För den som är vegan. Eller typ dö-diggar chokladbollar. Veganska hampa bliss balls

Sockerfri-kaka

Denna står på min egen att-göra-inför-påsk lista. Sockerfri saffransostkaka

Cashewrutor

Okej, det här är också en stor favorit (och GALET lättgjord!) Pepparmint chocolate cups 

Sockerfri-snickersfudge

Sockerfri snickersfudge. No explanation needed, känner jag där.

rotfruktschips

Och för den som hellre väljer salt, än sött (vem som nu skulle göra det?!!) Rotfruktschips

Trevlig torsdag på er allihopa! Och glöm inte att kika in under morgondagen för veckans tävling, där du kan vinna finfina ätbara ting! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply