Health stories

8 juni: En framtidsdröm

juni 8, 2015

calvin klein1

En framtidsdröm. En stor rubrik i Sofys 30 dagars träningsbloggutmaning. Olympia. Bikini fitness, med en kropp liknande min stora idol. Ashley KaltwasserVilket i sig är ironiskt, jag har ännu inte stått på scen. Än mindre fått en möjlighet att ens känna efter om det är något för mig. Banalt ändå. Drömmar kanske är detsamma som mål? En vision. Och just i detta nu, är det min dröm. 

Hon är vacker, Ashley. En utstrålning få har. En framtidsdröm kanske borde spegla något större än att uppnå en specifik fysik. För drömmar kan ta en långt. Men det är resan fram till Olympia scenen jag drömmer om. Känslan av att veta att man presterat under många år, som sedan lett fram till en möjlighet att få stå bland de bästa. Det är det jag drömmer om. Att finna en sport som tar en långt, längre än man först trodde man kunde gå. 

För det är det som är spännande med drömmar och mål. För oavsett vem du är, eller vad du gör, så har du dem. Förhoppningsvis. Ingen behöver förstå just min dröm, lägga någon värdering vid den eller avgöra huruvida den är viktig eller uppnåelig. Ingen förutom jag själv. För ingen annan kan heller göra jobbet åt mig. Believe and achieve. If it’s important, you’ll find a way.

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply