Kitchen stories

Weekend vibes

maj 20, 2016

Morgonen började på bästa sätt. Med att försova sig, vanligtvis tycks detta sätta temat för dagen då mornarna börjar så här, vilket det även gjorde denna gång fram till cirka klockan 13:15 då jag började dagens markande. Marklyften går som smort just nu, jag har fått in tempot i varje lyft och jag känner mig genuint stark i denna övning nu. Även om det är en bit kvar till mitt 3 siffriga mål.

Fruit and oat smoothieSemper nut bar

Jag är en vän av att lyfta med magen full av mat så efter lunchen tryckte jag en smoothie på vägen till gymmet. Jag vet, det är få som föredrar mättnaden inför ett pass. Men mentalt samlar jag bättre kraft på det sättet, även om jag emellanåt måste andas en sekund extra efter att ha dragit åt lyftarbältet på minsta hålet. Häromveckan fick jag hem ett pressutskick med Sempers nya glutenfria Fruit & Oat smoothies och ett gäng glutenfria bars. Ni vet vid det här laget vad jag anser om bars; They’re gods gift to humanity. ÄLSKAR BARS och så även dessa. Smoothien är paketerad i en praktisk pouch, för att den lätt ska kunna slängas ner i väskan. Och smaken? God! Den mättar bättre än en vanlig smoothie och framförallt stillade den det där sötsuget som jag alltid får efter att jag ätit mat. 

Här hittar ni fler tips på braiga mellanmål!

Ombre hair

Efter jobbet möter jag upp mannen- vi ska köpa gott från charken, vilket i vårat fall innebär ost och salami för honom och jag vart sugen på gåslever när jag såg den häromdagen. En något större påse med kardemummabollar. Sedan blir det bubbel och våra charkfynd på balkongen.

Black and white

Imorgon har vi date-morgon med frukost på något trevlig ställe i storstaden och sedan har jag tvingat med honom till Berghs slutprojekt Act/React. Haha möjligtvis inte det han hade föreställt sig när jag föreslog en heldag tillsammans ;)

Någon som har något tips på bra brunchställen i Stockholm? Alla tips mottages tacksamt! 

Oatbar

Semper glutenfrittFruit smoothie

Älskar, förutom hur goda både smoothiesarna och barerna var, även hur fint paketerat utskicket var.

Gissa om vi konsumerat frukt hemma?!

Blueberry

Det har generellt varit väldigt hög fruktkonsumtion på mig de senaste veckorna, som alltid när sommaren närmar sig. Jag sitter alltför ofta med ett äpple i munnen ;)

Lite senare ska ni få receptet på middagen vi åt häromkvällen, som vart förträffligt gott! Bönpasta med kyckling i citronsås, perfekt hellunch om ni ännu inte kommit på vad ni ska göra :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply