Health stories

9 juni: Träningskläder jag minns

juni 9, 2015

IMG_3570 IMG_3571

Träningskläder jag minns. Den var klurig. Minns från när? Givetvis minns jag vad jag klädde på mig både idag och igår innan träningen. Varav den förstnämnda illustreras här ovanför på bilderna.

Dagens outfit blev shorts, och med största sannolikhet den sista gången dessa shorts används offentligt. Det må hända att de blivit aningen små. Ganska mycket, aningen små. 

Generellt var jag en så kallad idrottare när jag var yngre, vilket innebar att jag sysslade med idrott. duuuuuh. Men vilket i sin tur innebar att det fanns vissa klädkoder. Min karatedräkt tyckte jag som 13 årig tjej inte var särskilt smickrande för formerna som klädsamt började komma. Så då slutade jag helt enkelt på karate. 

Min gymnastikdräkt tyckte jag däremot mer om, min leotard som den heter på engelska. Visserligen var jag inte den minsta tjejen i stacken åren innan tonåren och matstrejken. Så så överdrivet klädsam kanske inte den heller var. 

Min styrketräningskarriär (??) har jag dokumenterat sedan dag 1. Som jag tidigare uppmuntrat flertalet gånger till att göra. För plötsligt kommer sådana här frågeställningar. Och då kan de komma väl till pass.

IMG_1597

För den här outfiten tycker jag nog personligen inte var en av mina bästa heller. Så träningskläder jag minns, och mer än gärna glömmer bort är helt enkelt ovanstående. Även om jag nu inte har en bild inne från gymmet från denna tid, så var samtliga outfits något i stilen med ovanstående.

Vad jag däremot gärna minns, är vart jag började min resa. 7 kg lättare, med en livsglädje endast hälften så stor som idag. För vi alla börjar någonstans. Så där har ni den, träningskläder jag gärna glömmer i samma bild med minnen från vart allt började.

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply