Health stories

Alltid i min träningsväska

juni 8, 2015

träningsväska

Då ger vi inlägg nummer 7 i Uppochhoppas 30 dagars träningsbloggutmaning ett nytt försök. För givetvis är det inte min katt som vi ständigt finner i min träningsväska.

Nej, det är allt och lite till. En del mer välbehövligt än annat, i innerfacket gömmer sig sådana där kvinnliga-måsten. Tamponger, in case of emergency. Hårspännen i överflöd, mest för att de liksom hamnar där när jag släppt ur håret efter träningspasset. Sedan upprepas denna procedur ytterligare 6 gånger i veckan, så det finns en del spännen där inne. En hudlotion, har jag även. Som legat där sedan mars efter att vi kommit hem från Thailand. Smörj smörj smörj, brännan försvann ändå fortare än jag velat.

smartshake

Sedan kommer de där produkterna jag bara inte kan vara utan.

Träningsskor. Ganska logiskt ändå. Visserligen är jag av den karaktären att jag allt för ofta tränar i strumplästen. Det känns av någon anledning både mer naturligt och mer stabilt. Men bär jag skor, då är det dessa Nike.

Fungerar fint för styrkelyft, tack vare den tunna och platta sulan. Snarlika converse i sin passform, fast ändå inte dåra. Bär jag inte dessa skor, eller befinner mig iklädd endast strumpor: då är det mina Tyngdlyftarskor som ni finner på mina fosingar. Främst på torsdagar, ja – för då står det böj på schemat. Och ännu en gång är det Nike som blev det naturliga valet, och ni finner dem här. Antagligen den mest välanvända julklappen jag fått, de må ha kostat en slant men det var det värt, min benutveckling har tagit en rejäl fart sedan dessa ögonstenar flyttade in i träningsväskan. 

Annars finns alltid en Smartshake. Dricka bör man, annars dör man. Ena facket håller mitt lypsyl, medan det andra rymmer min dos efter-tränings-aminosyror-och-kreatin.

Min Workout logg är alltid med och ifylld innan passet . Och ja, jag antecknar varje repetition som görs.

Sedan har vi mina JBL trådlösa hörlurar. Jag är ännu i chock att jag inte ser fler träningsentusiaster med trådlösa hörlurar?! Det må vara ett av mina bästa köp. Vem vill ha en sladd hängande när du ska marka?! 

dragremmar better bodies

Sedan har vi återigen the obvious; träningskort och hänglås. En deo har jag även, juste och en handduk. För duscha gör jag =D

Sedan har vi hårband i olika färger, helt enkelt för att kunna matcha outfiten haha. De olika färgerna då alltså. Hårbanden har jag föra att förebygga störningsmoment från det envisa håret som inte alltid vill sätta där jag sätter det.

Och till sist. Dragremmar och flytande magnesium. För att kunna lyfta tungt och för att undvika dåligt grepp. Och för att jag fått klagomål hemifrån om att mina händer fått valkar och inte längre är särskilt kvinnliga.

Men så ser det ut. min träningsväska. 

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply