Health stories

Att dieta med stil

september 25, 2015

IMG_6596 IMG_6597

New in, mjukisbyxorna som kostade mig en halv förmögenhet. I alla fall i mjukismått-mätt för let’s face it… det finns liknande för en betydligt billigare peng. Materiell lycka, kallas det. Men med tanke på att jag nu har 9 helger kvar att befinna mig i soffläge, haha under den tiden jag inte tränar, poserar, pluggar, städar eller kanske till och med finner tid för att umgås med vanligt folk så kan jag lika gärna göra det bekvämt för mig själv.

Better Bodies mjukisbyxorna finner ni här. Ska se till att ta en bättre bild som gör dem mer rättvisa och kanske inte en bild mitt i matlagningen med byxorna uppdragna till hakan.

Mitt namn står nu publicerat på anmälningslistan till Decembercupen, väntan sedan i tisdags när anmälan skickades in (inte en, utan två gånger – för att vara på den säkra sidan. Liksom) har varit lång. Med endast 20 deltagare per klass hoppades jag innerligt på att jag var en av dem, stressen som uppstod när jag på tunnelbanan insåg att anmälningarna hade öppnat gav mig eld i röven till att snabbt söka upp en dator :p

Men jag kom med. Hotell och flyg är nu bokat, till båda tävlingarna. Och allt går, än så länge, peppar peppar, enligt plan.

Ikväll kommer receptet på panerad torsk upp, lagom till söndagsmiddagen kanske? Imorgon väntar morgonposering, träning med coach och möjligtvis storstädning hemma som vi totalt ignorerat att göra efter visnings-hetsen. På söndag blir det fotokurs hos Nikon och därefter ett besök till Ikea som moralt stöd till min fina vän ”Jag ställer väl upp då och följer med” ;) Någonstans mitt i smörjan skall jag finna tid att öppna min bok och påbörja uppgift två som ska lämnas in inom en alldeles för snar framtid.

Livet på en pinne, på diet.

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   * 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply