Baby shower | Matkreation

För inte allt för länge sedan var det Johannas babyshower. Nu idag var det Hannas. För bara ett år sedan samlades vi alla runt ett bord fyllt av vinglas och snittar, idag såg det lite annorlunda ut.

I alla fall för the mom to be, vi andra drack Champagne, mest för att vi ännu kan ;) Att planera en babyshower mitt i examensprojektet tillsammans med en nybliven mamma till ett kolikbarn har haft sina svåra stunder, men vi fick ihop det!

Finaste Hanna, aka the preggo herself.

Till lunch serverades en kycklingsallad med stekt sparris, mozzarella och pistagenötter. Till det gjorde jag en linssallad med kokta linser, färsk basilika, körsbärstomater, pressad citron, olivolja och salt.

Till efterrätt hade gjort en bladning av cupcakes a lá socker och mjöl, gluten- och sockerfri chokladkaka och en variant av semmelkladdkakan jag gjorde för ett tag sedan.

Istället för proteinpulver med smak av vit choklad hade jag i ett med smaken Golden syrup, gräddningstiden kortade jag ner till… 23 minuter tror jag det var och i kokosgrädden på toppen åkte det ner en kapsyl med röd karamellfärg.

Nu laddar vi upp för en ny vecka med examensfest på torsdag. Det är ju himlans mysigt att få spendera söndagen med ens bästaste vänner <3

Write A Comment