Life stories

Bilder från helgen

september 12, 2016

Klockan närmar sig halv 11 och jag har precis planerat mig i soffan för att avverka ett avsnitt numb3ers med Olof. Efter ett tidigt handledarmöte i skolan följt av ett armpass med träningssällskap, en presentation från Obeya PR-byrå och sedan middag och téhäng med mina fina klassisar så är det välbehövt haha!

Hela helgen har bara varit väldigt så där bra- en känsla jag tar med mig in i en ny vecka!

fiskgryta 

Fredagskvällen bjöd på precis allt det där en fredag ska innehålla. Myskväll med mannen här hemma, en stor påse naturgodis och skaldjursgryta med saffran (jag gjorde om denna men istället för vatten+mjölk använde jag 3 dl kokosmjölk light).

mix-and-go

Lördagen började sedan med en tidig uppstigning. Så jädrans kul med helg och grejer. Sovmorgon och så där….. 

Jag svirade om till träningskläder och drog sedan in för ett gästspel på Friskis vid Östermalmstorg med Olofs brorsa för ett två timmar långt axelpass.

plugg

Väl hemma hoppade jag från träningskläderna, till duschen, tillbaka till pyjamasen och rätt in i pluggandet.

Och där blev jag sittande några timmar fram tills jag fick ett ryck och ställde mig för att baka både en sticky apple pie och blåbärscheescake. Recepten på dem båda kommer komma upp!

sushi olof vin

Efter att ha stökat runt i köket i någon timme svirade jag tillbaka in i riktiga kläder och vi begav oss in till Östermalmstorg för Sushi (okej – drömsushin där uppe! Yumu?? kan det ha hetat så? Iaf, förmodligen den bästa sushin jag ätit). Sedan sprang vi iväg för ett glas vitt och sedan rullade vi mot Sergel och nya Bourne filmen.

renee-voltaire

Och popcornen så klart.

Popcornen 10/10. Filmen 5/10. Snäppet för många biljakter för min smak.

smoothie bankomat

Söndagen började sedan med brunch på Bankomat… dit vi knallat efter att ha sett kön till Stockholm brunch club. Bra brunch! Om än något dyrt. Efter några timmar med förträffligt sällskap var det bara att åka hem och på 5 minuter byta om för söndagens BENPASS med pappa.

En förträfflig helg, med andra ord! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply