Life stories

Bubblor och bad

maj 26, 2017

Jag har förmodligen dom finaste vännerna som finns och det var just precis dom som igår överraskade med en ganska så sen men helt underbar födelsedagspresent. När ens schema de senaste året knappt gått ihop har det varit svårt att hitta tid för överraskningen. Jag som ogillar allt där jag själv inte har kontroll har glatt undvikit att påpeka det, men igår slog dom till. Och jag var högst ovetandes om vad som väntade. 

Men det var alltså här, på taket på Selma City Spa som vi spenderade gårdagen.

Här i den uppvärmda poolen låg vi och flöt med några glas bubbel tills vi alla såg ut som russin. Efter tre (!!) timmar i poolen smet vi in och fortsatte jiddra och bubbla i fåtöljerna.

Jag är förmodligen den mest tacksamma jäveln som finns att lura, hänger egentligen aldrig riktigt med i vad som sker haha. Tydligen skulle vi bara in och kissa på hotellets fintoaletter innan vi fortsatte vidare mot gården på Supper, jag som tyckte det var en suverän idé passade på att kissa två gånger haha. Och där och då fick jag en sjal över ögonen och slussades iväg högst ovetande om vilken underbar kväll vi hade framför oss. Drömgänget på drömstället! 

Efter några timmar på spa duschade vi och traskade iväg för en helt fantastisk middag på Supper. Dit jag trodde vi skulle cirka fem timmar tidigare.

Mer utvilad än någonsin åkte vi hem vid 12 snåret, jag passade idag på att sova ut… lite för länge möjligtvis ;) Nu blir det ett gympass och sedan beger vi oss vidare till grönan för femkamp och ett glas vin. Dessa lediga dagar just nu gör själen ack så gott. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply