Kitchen stories

Burgare med tryffelbrie

augusti 28, 2016

Jag trillade precis innanför dörren från dagens träningspass. Som inte bara blev av, utan även blev riktigt BRA! … Trots att vi satt uppe halva natten hos grannarna och drack vin varvat med drinkar haha.

Medan Olof var på födelsedagsmiddag på stan bjöd jag in mig själv till Hanna och Albins dejtnight, en sådan vän är jag haha. Men finns det någonstans det alltid bjuds på galet god mat så är det hos dem, vid halv 1 kom Olof och skulle hämta hem mig men där blev vi kvar. I några timmar. Tricket är dock resorb innan läggdags, sova ut ordentligt och knarka om resorben på morgonen. Och faktiskt att inte dricka så värst många glas– vilket jag efter dieten och tre månader nyktert anser mig faktiskt vara ganska bra på. Ibland. 

Sweet potato fries

Fredagen spenderade jag med Olof i soffan med middag och en stor påse naturgodis. Burgare med tryffelbrie och sötpotatispommes blev det. Burgare har tyckts bli våran fredagsmat, när det ända man vill är att kraschlanda i soffan med en god middag som ändå går fort att laga.

Brieburgare

Checka in den där tryffelbrie-biten :p Nu drog vi på osten lite för sent – men lägg över en skiva medan köttet ännu är i pannan och har några minuter kvar så att den smälter ordentligt runt köttet! 

Nu står kastrullen på spisen och kokar ris, i stekpannan ligger grönsakerna och foodpreppandet är med andra ord igång inför veckan. För min del blir det nu några hemuppgifter till skolan innan vi beger oss hem till mamma och pappa för ribs och coleslaw.

Trevlig söndag! :D 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply