Health stories

Cheap Monday on a rainy wednesday

september 24, 2015

HöstkläderCheap monday

Trots det lugn som uppstår när hösten sveper in, skapas en kreativ stress. Löven slår om och det som en gång såg nyfött ut börjar nu dö ut, men det är vackert. Höstens färger. Det är inspirerande och väcker en ny form av kreativitet, men samtidigt tappar vi det som är så avgörande för att fånga stunderna med kameran – ljuset. Spontana stunder i naturen behöver nu planeras om de ska fotograferas och middagsbilderna kommer inte längre präglas av det fina ljus som uppstår när solen går ner. Men ett litet tag till kan vi fortfarande gå barbent, so i did. 

Höst skor Bomberjacka

Igår tills himlen öppnades upp av regnet. Men så är det, i september, i Sverige.

Höga boots Thigh high boots

Och det glädjer mig att se att all slit med min benträning börjar ge resultat, det är ta mig tusan lite quads jag ser :) Men mina vader är inte mycket att hurra för, vilket inte ens kan döljas i ett par boots haha. 

Med cirka 5 veckor kvar tills vi flyttar ansåg jag igår att det var dags att påbörja beställningarna av inredning och först ut var mitt favoritområde, lampor. 

Varifrån denna förkärlek kommer från är väl något oklart, möjligtvis är det min intresse till just ljuskällor som gör att jag söker mig till lampfronten först.

s6004-takspot-3a-cato-mattvit s6764-cato-led-spot-rund-3a-svkoppar-dim

Lampan Cato. Bilderna är lånade från Stockholms ljusbutik, från vart de även beställdes. Den vita pryder idag taket i vårat sovrum, diskret men stilren. En likadan fick därför beställas och flytta med för att tända upp vårat vardagsrum. Cato i koppar kommer sitta fint i garderobsrummet, till de stora vita garderoberna som är på ingång och det ljusgråa golv som ska läggas.

Nu är det väl egentligen bara soffa som är det stora dilemmat, att hitta en soffa med två schäslonger och inte en sida med schäslong, och den andra med divan är omöjligt. I alla fall om den inte ska kosta mer än hela renoveringen. Man skulle väl kunna tro att det skulle vara billigare om jag väljer alternativet med de två kortare delarna… Alltså, mindre tyg och mindre material men NEJ inte är det det serru. Och inte verkar möjligheten att byta bort divanen mot en schäslong finnas heller. Dagens dilemma må verka smått, haha ;) But it’s still there!

Middagen igår blev annars en riktig höjdare. Glutenfri panerad torsk med rotfruktsmos och kokt ägg. Och givetvis får ni receptet på det under morgondagen. 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   * 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kajsa september 24, 2015 at 7:16 e m

    snyggt! :)

    • Reply matkreation.se september 25, 2015 at 10:55 f m

      Tack snälla du :)

    Leave a Reply