Kitchen stories

Chevrésås

juli 8, 2014

chevresåsINGREDIENSER

  • 1 dl lätt kesella
  • 1 msk cashewnötsmjölk
  • chevréost
  • havssalt
  • peppar
  • ekologisk olivolja

TILLAGNING

Häll ner samtliga ingredienser förutom olivoljan i en skål, mixa med en stavmixer och krydda efter smak. Toppa med lite olivolja och avnjut med lite kex och fikon eller till en grillad köttbit.

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Rödbetsbiffar med rödbetschips och chevré | matkreation.se juli 8, 2014 at 1:37 e m

    […] jag en chevrésås på som passar helt perfekt till rödbetsbiffarna. Receptet på det finns här. Ställ in rödbetorna i några minuter till så att osten smälter. Ta ut, stek upp ett ägg och […]

  • Leave a Reply