Uncategorized

Creamy chocolate hemp smoothie

juli 18, 2015

chokladsmoothies smoothies

Imorse var jag trött, då menar jag så där trött att larmet stängdes av. Och det händer sällan, snarare aldrig. Inte när klockan ringer för träning i alla fall. Men jo, larmet stängdes av och jag sov vidare. 

Men ibland behöver man lyssna på kroppen, och min behövda vila. Idag. Det har varit en hård träningsvecka och imorgon väntar naprapatbesök ute på M3gym så ryggpasset kan lika gärna göras då. Istället gick jag upp, för sent för att ens nämnas, och i lugn och ro förberedde en smoothie.

Mitt bidrag till Nu3s Smoothielicious tävling.  

smoothiesockerfri smoothie

Och sharing, is caring. They say. Så givetvis gjordes en till mannen min. 

En smoothie som smakar gott och som gör gott. 

Och givetvis mina vänner, blev det med smak av choklad. För idag boostar vi kroppen med det den vill ha. Choklad, och vitaminer. Näringsrika ingredienser.

Och protein. Mer av det. Helt enkelt. För att hålla den helt fri från laktos, raffinerat socker och gluten fick det bli ett tillskott av hampaprotein. 

Det finfina med smoothies är att du kan ha i lite ganska exakt vad som helst. Det är ett enkelt, och gott sätt, att få i sig en stor dos vitaminer och mineraler och choklad. En stor dos choklad, utan massa krångel. Släng i, mixa och Klart. 

hälsosam smoothiehampasmoothies proteinsmoothies

INGREDIENSER (2 smoothies)

Topping

TILLAGNING

Mixa ihop i en mixer, toppa med kakaonibs och bipollen – servera i fina glas med färgglada sugrör ;)

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Chiapudding kokosmjölk recept | Matkreation.se augusti 13, 2015 at 4:33 e m

    […] Minns ni Smoothietävlingen från Nu3 där jag skickade in ett bidrag med den laktosfria smoothien Creamy chocolate hemp smoothie? […]

  • Leave a Reply