Health stories

Decembercupen 2015

november 24, 2014

Processed with MoldivSvårt att förstå vad som tränades idag? B-e-n ;) Någon annan än jag som suttit hela helgen med #Hashtag Decembercupen på ständig uppdatering?! Efter att ha pendlat mellan datorskärm och iphone i nästan 72 timmar så är jag mer än groggig i huvudet idag. Bloggfri helg, det kommer nog se ut så ett tag framöver – med jobb, skola, träning, matlådefix och kompishäng så finns lite tid över till annat. Jag beklagar det, men jag tror nog alla lyckades skrapa ihop en måltid eller två ändå ;p Efter noga övervägande har det blivit lite ändringar i tävlingsplanerna, rättare sagt – det blir 7 månader tidigare än planerat och debuten kommer att göras på Decembercupen 2015. Hej inspirerad efter helgen, ja. Så summa summarum, tävling om ett år. Det skrämmer rent ut sagt skiten ur mig, men det löser sig. Säkert. Förhoppningsvis. Utmanande, ja. Jag har mycket kvar tills jag kommer till det stadiet där jag kan leverera en fysik likt den jag såg på många av tjejerna i helgen, men det är väl det som är poängen – att förstå varför jag kämpar varje dag. Att se ett konkret mål. Nu höjer vi ribban. Och lever i nuet, för det skulle kunna vara så att jag ibland tenderar att hetsa och stressa upp mig något för tidigt.

Och helgen var bra. Fredags-plugg-planerna gick ju bra, eller inte alls. Efter att ha lyckats ladda ner ett virus på min Mac (som jag för övrigt inte trodde var möjligt?) så lyckades jag efter en helkväll lösa det, helt själv. Visserligen så lyckades jag dessförinnan ladda ner viruset också, helt själv. Men poängen var mer att när mannen inte var hemma och kunde lösa sakerna åt mig, ja – då klarade jag det faktiskt själv ;p Girl power.

Är det så att det är någon annan i Stockholmsområdet som planerar debut på Decembercupen nästa år i bikini så är det bara att höra av sig! Haha jag känner att mina vänner inte kommer orka höra mig noja ett år till, och jag kommer garanterat att tröttna på mig själv. Imorgon återkommer jag med nytt recept. Till dess, trevlig kväll!

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Julia november 25, 2014 at 9:34 f m

  Vet du vilket datum decembercupen 2015 är ? vet du när luciapokalen 2015 är? :) Mvh Julia

  • Reply matkreation.se november 25, 2014 at 10:06 f m

   Exakta datum vet jag faktiskt inte haha, får hålla mig uppdaterad och hojta till när jag vet! Men Decembercupen brukar hållas helgen före Luciapokalen – de brukar ligga sista helgen i november/början på december. Precis som i år :D

 • Reply madeleine december 3, 2014 at 12:48 e m

  Decembercupen är alltid en vecka innan lucia :) lucia hålls i stlhm och är den 29-30dec :)

  • Reply matkreation.se december 4, 2014 at 2:13 e m

   Men jaaaa :D jag såg att Lucia hålls i Stockholm nu nästa år! Sjukt kul, haha för oss som bor här kanske ;p

  Leave a Reply