Workout stories

Det här med snygga träningskläder osv

december 4, 2016

Gud vilken dag jag hade igår. Jag var med och tävlade i Student lab tillsammans med andra studenter från olika skolor. Briefen vi fick var från Yrkeshögskolan för Hud- och Spaterapeuter som ville att vi skulle kommunicera vad skönhet är. Sjukt utmanande och riktigt roligt. Inte föränn vid 11 på kvällen var jag hemma.

Att hitta snygga träningskläder är inte lika svårt idag som det var förr, men däremot att hitta träningskläder som sitter bra – det är klurigare. 

Jag är nog relativt känslig när det kommer till min träning. Mitt humör och dagsform har en tendens att påverka mig något enormt och när jag är på gymmet lyder generellt regeln: Desto mindre jag känner mig den dagen haha desto mer opepp blir jag. Egentligen skulle en kunna tänka sig att det skulle vara tvärtom. Mindre muskelmassa = Mer inspiration till förändring. Och så är det säkert för vissa, men jag drivs av resultat. Att se en utveckling och när jag gör det, då blir jag hungrigare efter ännu mer utveckling. När vi under ES-träffen alla svirade om till våra Craft-kläder inför vårat träningspass blev jag helt förälskad. Framförallt i passformen på tightsen – dom sitter som en smäck ;) Och nu har även DU chansen att få hem ett ett par!

eskickoffseptember-64

banner-everyday-christmas16

Sponsrat
Totalt under december tävlar Craft Sportswear ut 15 set med byxa och tröja från serien Active Comfort. Om du svarar på frågan nedan har du chansen att vinna underställ till värde av 700 kr!

comfort_940x700

För att vara med och tävla är det ända du behöver göra att svara på frågan:
  • Active Comforts långärmade tröja för tjejer finns i flera härliga färger, men i exakt hur många färgställningar?

(Ps. svar finns på craftsportswear.com :p)

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply