Health stories

Dietstart, dag 1

augusti 21, 2015

Drinkkväll

Med en uppdatering som inte varit så mycket att hurra för tänkte jag att det första jag skickar upp kan väl inte vara två mobilbilder, för det är precis vad det här inlägget har att erbjuda. Så en riktig bild får ni här ovan, från förra helgen när min syster bjöd på inflyttningsdrink. För vinglaset ingår knappast i dietstarten, och sedan den fantastiskt underbara kvällen har jag inte gjort många knop här.

Vilket jag vill, jag vill dokumentera och skriva ner vad som sker. Jag vill kunna bläddra i mitt arkiv och återuppliva bra minnen, att ta lärdom av snedsteg… Vilket nu framöver kan komma att ske mer frekvent. Dietstart, spontant så där.

Kan jag inte böja, kan jag likväl påbörja min diet. Tyckte coach. Jag – jag tyckte att vi sa 1 september och har ännu en del punkter att beta av på min ”att äta innan diet” lista. Så tre undantagsdagar, ja eller undantagsmåltider rättare sagt, får jag nästkommande vecka. Annars, så är det diet som gäller.

Och inte nog med det. Det första som plockas bort är den heliga frukostgröten (”förskräckt emoji”) så hädanefter får jag nöja mig med ägg. Med tydliga direktiv om att sluta förhandla med coachen och lyda det som står på schemat ;)

Så, dietdag 1.

IMG_5568 IMG_5570

#nofilter, förskräckligt ljus och ett tveksamt leende. This is me. Dag 1 på diet. Let’s Go!

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply