Life stories

East

juni 15, 2016

Igår efter AWn inne på Boquerian begav jag mig, tillsammans med syster, till East för ytterligare ett glas vin och förslagsvis något ätbart då vi vid den här tiden börjat bli hungriga. Sushi tänkte vi, tills vi såg priserna. För någon som inte nöjer sig med mindre än en 16 bitars skulle denna middag innebära 400 kr + dryckespengar. Vilket på en tisdag, är lite saftigt.

Processed with VSCO with a5 preset

Istället blev det två glas vin hehe, en Edamame och en skål med alger att dela på. Förträffligt tyckte vi, servitören var desto mer skeptisk mot våran snabba titt på menyn – våra besvikna blickar – och hur vi snabbt slängde ihop sushimenyn.

Processed with VSCO with a5 preset

Men så trevligt, det fina med vardagsvin är just den avsaknade pressen på kvällen. Vi kan ta ett glas och sedan gå hem, för det är tisdag så det är okej. Eller så kan vi ta 3 glas om vi har trevligt, för det är också okej – för jag var ändå hemma innan 9 ;)

Ikväll blir det filmkväll med Hanna för hela slanten; THE BACHELORETTE har vi lyckats ladda ner och imorgon tänkte jag dra mitt träningspass innan jobbet så att jag på lunchen kan få komma ut och promenera runt Djurgården. Jag har insett att om jag vill se någon sol denna sommar, är det just precis så jag får göra! Och tro det eller ej, men jag ser fram emot morgonträning klockan halv 7 (eeeeh ja, en anledning att få äta frukost liiiite tidigare).

Imorgon ska ni även på receptet på nedanstående middag från Linas förra veckan, kalkonsouvlaki ;) Perfekt lunch inför helgen om ni ännu inte planerat någon!

kalkon souvlaki

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply