Health stories

En matglad påskhelg

april 5, 2015

ekologiskt vin low carb burgare

Det är lite så här jag vill vakna upp varje söndag. Med ett inre lugn, en stor kopp kaffe och livestream av Bikini fitness från Loaded Cup, som du för övrigt kan se här – finalerna drar igång klockan 14. Spikat.

Det här med påsklov kanske inte var så tokigt ändå, lite ledigt har gjort gott. Inte för att jag ännu påbörjat pluggandet vilket liksom var prio ett. Fredagen började med hamburgarkväll, low carb style. Främst för att mina hamburgarbröd blev så jädrans misslyckade att de inte ens gick att äta. Men ignore på den och det var bara att göra det bästa av situationen. Low carb burgare med mozzarella, kokosmjölk och toppat av chiafrön. Det uteblivna brödet fick kompenseras med ett större berg av sötpotatis pommes. Men ett glas vin fick vi avnjuta, Ekologica. Ekologiskt röt vin, kan absolut rekommenderas.

sötpotatis pannkaka proteinpannkakor

Gårdagen började med ytterligare en pannkaksfrukost, det här receptet men denna gång hittade jag alltså lila sötpotatis. Its the small things in life :p 

IMG_9518 Processed with MoldivEfter den något-för-massiva frukosten så åkte jag till gymmet för ett ryggpass med coach. Vilket naturligtvis hamnar dagen efter att jag bryggat upp i bänken i en si så där 45 minuter. Träningsvärken var alltså fint påtaglig redan innan passet. Det är något speciellt med helgträning. Träning utan press från klockan, möjligheten att kunna ta ut sig till max för att sedan plantera sig i soffan resten av kvällen. Stressfritt.

Eftersom att det trots allt var påsk så beslutade jag och mannen här att laga middag tillsammans, vilket blev oerhört himlans gott. Rödbetsbiffar med ugnsrostade primörer. Palsternacka med andra ord :p Och en jordärtskockspuré, receptet kommer senare idag.

Sedan fick jag massage, framför The Mentalist. Myskväll på vårt sätt. Serieplöjning! Mina axlar sitter som jag nämt helt fel, framåt roterade och typ uppe i öronen. Vilket nu har påverkat min andning, vi kavlar och vi kavlar men de vill liksom inte ge med sig. Så nu gav vi oss på massage, allt för att slippa besöka kiropraktorn. För de pengarna kan jag liksom köpa nya träningstights för hehe

Fast summa summarum, jag får nog boka in det där besöket nästa månad trots allt.

jeffrey

För övrigt så säljer jag nu mina Jeffrey Campbell Tawny Spikes, strl 35.5 för 500 kr. Hej världens minsta vuxen fötter! Använda en gång, vilket egentligen är den största anledningen till varför jag säljer dem. Så om någon är intresserad så mejla på info@matkreation.se.

Nu väntar snart brunch med trevligt sällskap, återigen. En söndag spenderad på bästa sätt :)

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply