Life stories

En vanlig lördagskväll hos oss

juni 19, 2016

Den här helgen slår någon form av produktivitetsrekord, förmodligen en liten del av mig som försöker kompensera min fullkomligt värdelösa fredag haha. Lördagen bestod av träning och sedvanlig hemmafixande och kvällen slutade i soffan framför The Bachelorette med dessa två bredvid mig… Svarta katter gör sig möjligtvis inte särskilt bra på bild…

soffmys

The bachelorette  helgmys

Och mannen på sin sedvanliga plats när The Bachelorette åker på på TVn, framför datorn vid matbordet. Han har uppenbarligen tagit gameandet till en helt ny nivå nu, jag hörde emellanåt hur han på engelska samtalade med sina främmande co-gamers. Laaaaaame hahah. 

Felix

Emellanåt försvann Felix från soffan och efter att tag var jag tvungen att gå och se efter vad det var herrn pysslade med, jag fann honom sittandes bakom våra hopfällda (och uppenbarligen väldigt smutsiga) duschdörrar. Exakt vad han gör där bakom är ännu oklart, men jag hittade honom några timmar senare sovandes där inne?

Morgonen började för min del med att sätta sig och komplettera min hemtenta med ett avsnitt där jag diskuterar livsstilsinterventioner ur ett genusperspektiv. Visst hade jag sett något om Genus i kursmålen men min mening med ”att jag inte skiljer på kön i interventioner” gick dessvärre inte hem hos läraren. Gör  om, gör rätt. Ärligt talat finner jag inte något vara så ointressant som att diskutera genus, men nu håller jag tummarna att det jag skrivit var tillräckligt haha.

Nu ligger jag nyduschad i soffan efter ett långt träningspass med coach, som stöttade beslutet att flytta fram tävlingarna till Oktober nästa år till 100%. Skönt, det känns nu ännu mer rätt nu. Alldeles snart väntar söndagsmiddag med familjen och gissa vem som står för efterrätten för kvällen? ;)

Midsommarkaka

Det här receptet kommer imorgon serrni ;) 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply ISA juni 19, 2016 at 8:27 e m

    Min systers katt sitter alltid och råstirrar på mig genom duschdörren när man duschar, whats up med katter och duschar egentligen!?? ;)

    • Reply matkreation.se juni 20, 2016 at 4:25 e m

      Haha mina med! nemmen det är jätte konstigt verkligen… Haha

    Leave a Reply