Kitchen stories

ES bloggträff, nyheter om Yuc! och en fråga till ER

september 25, 2016

Jag vaknar upp med två armbågar med brännmärken och ett huvud som skriker efter Ipren. Dagens status är med andra ord ganska tydlig, jag är sliten idag. Sliten, men glad. Helgen har varit allt annat än lugn, precis som förra veckans alla dagar – men samtidigt har den fyllts av allt det där fina och spännande som är på gång, allt det där jag måste stanna upp och njuta av mitt i all stress.

yuc

Efter förra veckans två möten kan jag avslöja att någon här numera roddar bilderna till restaurang Yuc!

Att få arbeta med ett sådant starkt varumärke med ett koncept jag tokdiggar känns superkul. Det finns en stämning inne på Yuc! som är unik, levande. Att få fånga just den är magiskt.

everyday-stories

Gårdagen spenderades sedmera ute på Ingarö hemma hos Sofia tillsammans med Emma och Karin och resten av gänget från Everyday Stories.

rawbollar chiapudding

Dra in 12 bloggare och låt dem laga mellis så får ni se på fotovänlig mat ;) Veckans första träningspass blev det även igår för min del, någon här har gått och tryckt på en förkylning som aldrig velat bryta ut. Men enough is enough, imorgon är det jag som traskar till gymmet.

rawballs ljungrens

Efter en dag fylld av mat, inspiration och träning laddade vi tappra själar som pallade om för middag på Ljunggrens. Sushi Kockens val och Bifftartar var ganska givna val för mig. 

beef-tartar

En underbar helg, helt klart. Men visst tar det på krafterna att vara ute och slira, så fint nog har jag en dag fylld av plugg, mer plugg, städning och avslutningsvis Bio ikväll. Perfekt haha ;)

Men jag har även en fråga till er. Rörligt – filmer, vad säger vi? 

Är det något som skulle vara intressant. För jag kikar lite på det, men frågan är: VAD vill ni se? 

Jag tänker tips, matlagningsfilmer kanske. Frågestund? Skulle det vara kul, kommentera jätte gärna så jag vet lite hur vi ska spinna vidare på det om det är något ni vill se mer av :)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply uppochhoppa september 25, 2016 at 10:00 e m

  Men grattis – vad kul med Yuc, då ska vi ju gå DIT och käka någon gång! Tack för kul inspo och härlig energi igår. Och ja, jag vill se rörligt, allt från små vardagstänk till träning till kökspiff!

 • Reply En dag med Everyday Stories - Livet från den ljusa sidanLivet från den ljusa sidan september 26, 2016 at 9:07 f m

  […] saker men möjligtvis med mindre variation och inte fullt lika mycket engagemang i upplägget. Filippa på Matkreation och Annika på Clean Eating by Annika till exempel – sådana stjärnor på inspirerande […]

 • Reply Lisa / Livet från den ljusa sidan - en reseblogg september 26, 2016 at 9:26 f m

  Jag vill också se rörligt – små korta snapshots med tips och snyggheter.

  Tack för i lördags – så himla roligt och inspirerande!

 • Reply Jenn - forever abroad september 26, 2016 at 10:43 f m

  Jag tänker att video + mat är en väldigt bra kombo. Inte för inte som tex Matgeek blivit så populärt ;) Något som skrämmer mig som bloggare när det kommer till video är att det verkar ta så himla mycket tid, men tänker att det kan vara en bra grej att blanda in då och då med det gamla vanliga innehållet. Youtube är ju även stor sökmotor så kanske satsa på filmer med recept/matlagning som är sådant folk kan tänkas söka på? :)

 • Reply Emma september 27, 2016 at 1:52 e m

  Ja grattis till Yuc, så roligt för dig! Vill bara kika in och säga hej och säga att det var himla kul att få lära känna dig! Hoppas vi ses snart igen :) Kram

 • Reply Linda Assarsson september 27, 2016 at 10:17 e m

  Matlagning, styrketräningspass/tips och motivationstipsi rörligt format ??

 • Leave a Reply