Health stories

Ett litet förtydligande

maj 25, 2015

IMG_2456 IMG_2457

Jag är, som bekant, en vän av ordning. Jag gillar tydlig struktur, och förmodar även att alla runt omkring mig gör det. Vilket tydligen inte är fallet.. Men jag har i vilket fall som helst, spenderat morgonen med att organisera samtliga 300+ inlägg i kategorier. Och för att återigen inte skapa något större kaos och förvirring finns det endast två kategorier. Receptinlägg och Vardagsinlägg.

Rubrikerna kräver väl egentligen ingen större presentation, då de liksom är ganska straight forward. Men för att då förtydliga så finns samtliga recept under kategorin Receptinlägg. Ni hittar även alla recept under de olika sidrubrikerna i huvudmenyn – inlagda under respektive grupp som de tillhör. De äldsta inläggen högst upp, de nyaste längs ner. 

Samtliga icke-recept inlägg kallar jag då Vardagsinlägg och har tidigare inte sparats på någon plats förutom i inlägget själv, och går därför inte att filtrera fram om man nu skulle önska det. Men nu går det visst, nu när jag skapat nya kategorier ;)

Så, kort och gott. Ordning och struktur 

Tack för mig, hej.

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply