Kitchen stories

Fitnessgurus proteinpannkakor

januari 12, 2015

proteinpannkakor Fitnessguru pannkaka vinterbild

Såå lördagskvällen slutade med hemgång 03:15, för att vara exakt. Tillståndet på mitt mående igår behöver vi inte diskutera, faktum är dock att tröttheten antagligen var större än baksmällan och jag vaknade endast några få gånger för att äta. Alkoholtillfällena har blivit allt färre, men hemgången har för varje tillfälle blivit allt senare. Men ibland behöver det mentala få sig en break, något ska man få unna sig och framförallt när jag tyckte mig höra att det med det nya schema blir söndagsträning, det var liksom dags att passa på. Kvällens Tough Viking pass ställde jag precis in, något jag vanligtvis försöker undvika att göra – pannbensträning, det här med att fullfölja det som har påbörjats. Men med en överansträngd höft – vilket förmodligen skulle kunna bero på mina 3 benpass med mycket böj så fick jag ta mitt förnuft tillfånga, jag har varken tid eller intresse av att dra på mig en skada just nu. Likaså så får vi kasta om lite i dagens benträning, benspark i timme? Det skulle kunna vara något, chocka kroppen lite ;p

Gårdagens matintag var en salig blandning av det-vi-hade-hemma och som inte krävde något större engagemang, hungern vid en baksmälla är något schizofren – ena sekunden är man sugen på något och mitt i förberedelserna ändras det till något annat, likaså så kan jag äta nonstopp i en hel dag. Och äntligen fick jag en ypperlig chans att få prova pannkaksmixen från Fitnessguru:

”One Pancake® är ett snabbt och enkelt sätt att göra goda proteinpannkakor när som helst utan att komplicera saker eller göra avkall på ett högt näringsvärde.” 

Jag såg orden snabbt och enkelt och kände, Ja. Helt klart tummen upp, väldigt goda. Dock något svåra att steka, jag är van vid mina kvällspannkakor gjorda på 5 äggvitor och en skopa One Casein, som bildar en tjock smet. Men smaken var väldigt bra, och toppat med andra godheter blev min bakismage tillfredsställd, åtminstone en halv timme eller så.

INGREDIENSER (Om man nu kan kalla detta recept? :p)

Fitnessguru pannkaka

 

TILLAGNING

Blanda pannkaksmixen tillsammans med vatten i shake, hetta upp en stekpanna med kokosolja och häll ner hälften av smeten – en portion blir två mindre pannkakor. Servera sedan med frysta bär, äppelmos och lite sötning. Enklare än så här blir det inte!

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply