Health stories

Formkoll

september 15, 2015

IMG_6318 IMG_6320

Men ja, vår lägenhet är nu såld och jag har dumförklarat mig tio gånger om till alla medverkande i denna process, framförallt banken haha ;) För någon som varken sålt en lägenhet tidigare, eller är särskilt sifferkunnig är det här ett klurigt projekt. Papprena skrevs på igårkväll vilket min kropp firade med att släppa ett halvt kilo vätska under natten, stress är och kommer alltid vara, förödande för formen. Bilderna är från helgens formkoll och sedan dess är jag alltså -0,5 kg, i endast vätska.

Idag har jag lyckats lura med mannen min till Mio för att spana efter en ny soffa, enligt kundtjänsten på Mio ”gick det definitivt inte att bara byta sida på divanen som totalt blockerar balkongdörren”. När soffan kommer med alternativet divan – på vänster eller höger sida, borde det enligt mig gå att köpa extra delar. Men nej, det är en ny soffa som ska inhandlas. En likadan btw. Med divan på vänster sida, inte höger. Hahaha.

Dieten går väldigt extremt bra. Vilket förvånar mig, jag gillar liksom mat. Men tack vare min goda offseason form har vi än så länge endast behövt ta bort morgongröten och vågen visar nästan -2 kg på 3 veckor. Självklart kommer det bli svårare att tappa desto lägre ner i fettprocent jag kommer. Men så fruktansvärt lågt ner vill vi inte komma heller, mitt fokus är att hålla en relativt smärtfri diet fram till tävling. Så långt det går.

Jag är liten, jag är mindre än dem flesta och så som jag förbannat mig över det. När vissa utvecklar muskelmassa bara av att titta på en skivstång, får vi andra bokstavligen slita arslet av oss för muskelökning. Men jag har å andra sidan lättare att tappa i fettprocent, jag kommer att ha en skönare diet och klockan kommer inte behöva ställas på 04:30 för morgoncardio. Vi kan inte få allt.

Vi kan däremot jobba med det vi har. Med våra styrkor och svagheter. Jag gillar citatet Man ska vara nöjd, men aldrig nöja sig. Att ständigt sträva efter utveckling, men samtidigt känna sig bekväm och stolt där man är, för det man åstadkommit. Med 10 (?) veckor kvar till tävling kommer det en hel del fler formkollar, mår jag lika bra då som nu, är jag förbannat nöjd.

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply