Health stories

Fredagslycka

januari 8, 2016

Jannidelérfornelly

Äntligen lyckades jag hitta tid till att ta mig ut och fota lite. Eller egentligen kanske det inte är tidsbrist utan snarare att finna den mentala orken till att hantera kyla. Jag som saknar vintern och snön varje dag på året som det inte är närvarande, spenderar förvånansvärt lite tid ute när vintern faktiskt är här haha. Men sedan är jag inte så mycket för att frysa heller… 

En Ipren varvat med en Alvedon, alldeles för ofta för att vara hälsosamt, har i alla fall tagit mig upp ur sängen. Och idag väntar ett benpass på gymmet som enligt schemat ska invigas med marklyft. Min oro att min spiral ska åka ut av buktrycket är möjligtvis obefogad, men ändå både en skrämmande och lite lustig tanke. 

Vinterbild Stickad blå tröja

Efter jobbet ska jag på jakt efter en kruka till vår nya växt, de två som var planerade blev fyra. Vilket också blev ett heltidsjobb med att hålla två nyfikna, blomätande katter borta från. Gårdagen varvades med att jaga bort den ena katten från samtliga fyra växter och den andra som hade hittat snörningen på våra nya sängkläder. Och i natt var jag uppe och skulle titta på Felix gosedjur som han skrikandes ville visa var och varannan minut, vilket jag inte riktigt förstår, för jag vet att den finns där. Det var jag som köpte den.

Och mannen har önskat paj till middag nu varje kväll i några månader så till kvällens middag blir det tacopaj. Jag känner lite smått att det är relativt krävande att vara ensam tjej i ett hushåll med tre pojkar, ingen ordning på nån utav dem. 

Dessutom måste jag under dagen leta reda på en ny serie för oss att plöja, vi befinner oss just nu i det som jag kallar för vår sämsta period i livet, mitt emellan två serier. Kvällarna består mestadels av zappande på tv:n och ett återkommande suckande över tv tablån. Netflix serien Making a Murderer är däremot extremt bra, men någorlunda deppig att spendera en hel fredagskväll framför. Så tips på serier likt Castle, Bones och The Mentalist mottages tacksamt! Och har ni inte sett Lie to me; så blir det fredagens tips. Från mig, till er.

Ombre

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply