Health stories

Glad midsommar

juni 20, 2015

midsommar

midsommarregn midsommarklänning

midsommarbild

Godmorgon. Klockan är nu halv åtta jag har precis vaknat för den fjärde gången idag, effektivitetsnivån är låg idag. Som den bör vara dagen efter midsommar. Alla gym-uppdateringar på Instagram har jag aktivt ignorerat, balans i livet. Idag.

Gårdagen skrattade vi oss högt igenom, trots regn och rusk så blev det hela väldigt midsomrigt ändå. Dagen började med sillunch hemma hos oss.

sill lunch

Sill, färskpotatis och snaps. Sedan begav vi oss mot Gröna lund för ett gals vin och femkamp. Gissa vem som vann den då? Givetvis jag själv. Hade knappast nämnt något annars.

Ett åk hann vi med också, där vi efteråt kunde konstatera att snaps och vin liksom inte bör intas innan bergochdalbanan ska åkas. 

Klockan hade närmat sig 7 när vi sedan åkte hem till oss med kurrande magar för grillning.

olof ölkyl

Mannen min som intog sin plats i köket. Inte varje dag det händer. Men det var faktiskt Mojitos som skulle tillagas ;) Och vår ölkyl som konverterat till matlådekyl men som igår fick ta tillbaka sin titel som, just ölkyl.

kladdkaka

Flappstek med grillad halloumi, sparris och vårlök serverat med potatissallad stod på menyn. Och kladdkaka till efterrätt. Receptet på den hittar ni här.

sushi

Och här har vi dagens femtioälfte mål, sushi. 15 bitar. Mest då för att jag redan hade slukat typ tre luncher och några frukostar, annars hade det nästan blivit en familjesushi. Vem faan beställer en 8 bitars liksom? 

Nu har min cola Zero har precis anlänt, dags att inta soffposition igen så dagens rubrik i upp och hoppa träninsbloggutmaning. Ja, den får ni imorgon.

Trevlig kväll! :D

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply