Life stories

Glutenfria lasagneplattor i butik och nedräkning till Thai

december 18, 2016

Jag har nu legat sjuk i två dagar men mår äntligen bättre och tänkte senare idag bege mig mot gymmet för lugnt pass, förkylningen som lurat bröt ut och tur var det, för på lördag har vi en 11 timmars flygning som jag helst inte dör av andnöd på. Så om en vecka exakt vaknar jag upp i Thailand! Regnet skrämmer mig något, men med tanke på hur min höst sett ut gör miljöombyte gott, med eller utan regn.

Gårdagen började med frukost på Greasy Spoon med Olivia och Fiona.

Jag åt en gröt med kanderade pekannötter, Fiona tog en toast med smashed avokado och Olivia drog i sig en eggs benedict med tryffel. Rekommenderas starkt om du bor här i Stockholm! Kvällen spenderades sedan hemma hos Hanna med Johanna, där låg vi och myste fram till klockan 01. Energipåfyllning av systrar och fina vänner denna helg! 

Jag har tidigare lagt upp två recept på lasagne med glutenfria lasagneplattor. Denna öppna lasagne och sedan en vanlig variant.

Ni har tidigare frågat efter lasagneplattorna men dessa hittade jag på T-jarlen och har inte sett dom någon annanstans. Tills häromdagen.

På ICA hittade jag nämligen dessa Bönplattor från Risenta.

Så nu verkar det som om det ska finnas ett glutenfritt alternativ ute i butik! Kika vid Risenta hörnan nästa gång ni handlar ;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply