Life stories

Gremolastekt torskrygg, 30 års fest och Peak Perfomance

november 21, 2016

Japp, tiden räcker inte längre till. Så är det helt enkelt, men det är väl helt klart så att det går lite i vågor och just nu så är det mycket i skolan. 

Så what’s new? Jag har haffat mig en praktikplats, som jag är otroligt pepp på. Nystartade Number10 blev det och om det är någonstans jag tror jag kan lära mig PR-hantverket, ja då är det där. Vår kurs i Strategisk kommunikation var mycket mer komplex än jag först trodde och projektet med Peak Performance nya kollektion har nog stökat till det för en del, klurig brief där. Och att vi sedan har tenta nästa vecka gör inte saken bättre. Men vilken tur att allting är så kul då, annars hade väggen varit nära haha ;)

musclefood

Middagen har jag precis kastat i mig innan jag tänkte ta en time out här i soffan med en Add Icecream. Det som är kvar av den sen igår i alla fall. Lövbiff med ärtskott, hampafrön och ugnsrostad sötpotatis, jordärtsskocka och lök. Dröööömmen. 

trettio

Annars vart helgen stökig, vilket alltid gör måndagar något tuffare. I lördags hostade vi Olofs brorsas 30 års fest här hemma innan vi alla hamnade i en taxi in till Solidaritet.

melonkulor tomat-och-mozzarella skagenmackor

Jag gjorde alltså inte många knop igår, vilket också innebär en hel del plugg ikväll. Imorgon blir det middag med mina tjejer, på onsdag blir det klasshäng med middag och musikquiz och på torsdag ska PR-klassen vara på Spinngalan – där jag ska fota vinnarna haha #prestationsångest. Och på fredag, ja då är det Fitnessfestivalen och Luciapokalen. Som jag tävlade på förra året och som det ser ut nu, kommer köra även nästa år.

recept-torsk

Imorgon kommer det upp ett recept på Gremolatastekt torskrygg från förra veckans Linas. Supergott!

Vilka av er ska på Fitnessfestivalen btw???!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply