Outdoor stories

Grillning i Rålisparken

maj 9, 2016

Så denna helg toppar samtliga av årets helger, Stockholm har verkligen levererat och vi har tur nog tagit vara på varje sekund. Gårdagen började med ett tidigt morgonpass på gymmet för att nöta igenom armar, det var folktomt. No chocker kanske när det redan klockan 9 var strålande sol.

Coffeslush

Efter 90 minuter på gymmet kom jag hem till dessa Protein ice coffee slushgrejerna (receptet kommer upp imorgon!) som slurpades upp ute på vår nyligen iordning gjorda balkong, nu väntar vi bara på en matta och vårt balkongbord som hittills haft en leveranstid på 5 veckor, ska vädret fortsätta som nu bör denna leverans snabba på…

Efter morgonkaffet svirade jag om till mina alldeles för små Levi’s skjorts. Mannen hävdar ännu att hans kläder minsann inte krymper i tvätten…. Haha då måste det väl bara vara mina då :o Vi packade ner engångsgrillen och dagens matsäck och begav oss sedan ut till Rålisparken, som förvånansvärt nog bjöd på mycket folk men verkligen inte för mycket.

Sommarbikini Park

Om någon undrar så är det mina ryggmuskler som chillar lite bara där under bikinitoppen då hahah….

Till en början var det jag och mannen och den not-so fitness flaskan med rosé, de härliga kontrasterna ni vet. Morgonträning följt av vinlunch ;)

Olof Vin Anthon

Efter en inte så lång stund fick vi sedan sällskap av resten av gänget och engångsgrillarna tändes.

Nikonmoments Grillning Bikini Low carb burgare

Vi grillade hamburgare och mannen fick Friskobröd och jag gjorde en lowcarb variant med salladsblad, råkostsallad, tomat och senap. Min redan brända rygg bättrades på några timmar i solen och när klockan närmade sig 18 packade vi ihop våra saker och begav oss hem för att ta emot leveransen av Linas Matkasse.

Linas matkasse Linas ma

Linas matsedel

Här ser ni veckans meny. Vi beslutade att vi varannan vecka kommer att beställa Linas Matkasse, det är svårt att ständigt komma på nya rätter varje kväll haha och med allt plugg som jag har just nu så är det lättast att varannan vecka bara följa receptet liksom. Råvarorna ser fantastiska ut och jag kommer att byta ut en del av ingredienserna för att anpassa den mer efter mina behov. Kvällens Pappardellemiddag blir bönpasta för min del och gräddmjölken kommer jag att byta ut mot kokosmjölk light men jag ser fram emot att prova lite ny mat.

Vi beställde middagspåsen för två, vilket är fyra middag för två personer.

Det var min helg det, nu väntar gymmet och tungt benpass. Woho ;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply