Health stories

Hashtag Livet

augusti 19, 2015

Gnällkärringen här börjar äntligen se ljuset i tunneln, efter en något sämre vecka. Svängarna har varit så många att ingen riktigt hängt med. Budgivningen på lägenheten sprang iväg mot ett pris jag knappt vill nämna och någonstans där i min förtvivlan såg jag drömlägenheten försvinna och det faktum att vi mööööjligtvis skulle sitta bostadslösa, efter att ha offrat vår egna lägenhet som är vår lilla pärla. På några timmar beslutade vi att stoppa hela försäljningen och så var vi återigen tillbaka på ruta 1. Efter lite övertalning av mäklaren beslutades att lägenheten ska fotograferas så allt är redo till dagen vi hittar något nytt och om det sker om en månad, om två månader eller om ett år vet vi inte men allt ska i alla fall vara klart. 

Vi jobbade natt med att få det skinande rent, plus några timmar på förmiddagen efter att ha tagit ledigt från jobbet. Så vart fotografen sjuk, och fotograferingen inställd. 

Mitt humör sjönk, om än möjligt, ännu mer och bristningsgränsen var nära haha. Jag har fått en början till en inflammation i min höft av benböjen och kommer det något mer bakslag nu så vet jag inte vad jag gör.

Min matlåda glömde jag hemma också, så där toppen över i:et. På allting annat. Men lunch på Kalori lät nice, tills jag kom dit och all mat var slut. Personalen frågade efter de meddelat det här om jag skulle börja gråta, haha Jaaaa jag var nära där så de erbjöd en proteinshake och rabattkuponger till nästa gång. Vilken service!

IMG_5741

 

Meeeeen, en ny fotograf är anställd till imorgon, Kalori finns även i hötorgshallarna och dom hade mat och idag väntar femkamp och middag på BAR med jobbet och ett nytt träningsschema är på väg.

Sluta gnäll, det ser ljust ut nu ;)

IMG_5713 IMG_5714

Dåligt humör ledde till motivationssvacka som i sin tur ledde mig till SATS på Regeringsgatan för ett miljöombyte. Inflammation eller inte, benen har i alla fall växt skulle jag tro. Och min ilska under dagens pass gav mig ett nytt PB i axelpress.

You have to fight through some bad days to earn the best days of your life. 

Det är det här mina vänner, som kallas Livet haha.

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply