Life stories

Helgen från luren

augusti 14, 2016

Hela helgen har egentligen varit helt galen. På alla plan. Haha på det viset att jag nu känner mig helt slutkörd lagom till skolstart imorn (IMORN?! Hur galet är inte det!).

Som det ser ut just nu kommer det bli ett år som jag mer än allt vill föreviga i text. Här. Men jag ser inte riktigt heller hur jag ska få ihop det här. Jag vet inte heller vad ni vill läsa om. Inläggen kommer förmodligen att bli färre, vi börjar så i alla fall. Och sedan får jag hitta ett sätt att hålla den levande. Men har ni ämnen ni vill att jag tar upp, eller frågor eller vad som helst. Hit me med dem, för receptinläggen kommer att bli färre. Tyvärr. 

Fredagen började i alla fall på FARANG tillsammans med Olof och en 7 rätters avsmakningsmeny. 

Processed with VSCO with a5 preset

Maten var fantastisk! Det finns liksom inget annat sätt att beskriva den på.

De började små. Små rätter som gjorde mig nervös.

Processed with VSCO with f2 preset

Laxbollar med forellrom följt av sashimi. Vi hade en skål med ris som jag desperat åt upp med rädslan över att behöva lämna bordet hungrig.

Grejar inte sånt. Risskålen fylldes på så fort den var slut och rätterna blev bara större och större och det slutade med att vi egentligen bara hade ett minus att uttala oss om. För mycket mat. Vilket jag aldrig tidigare tyckt varit ett problem, men när vi efter maten fick promenera runt på stadens gator för att undvika matkoma insåg vi att för mätt visst existerar. 

Efter ytterligare några glas i Humlegården tog jag sedan tunnelbanan till söder för utgång med ett gäng från skolan medan Olof, något klokare åkte hem.

Processed with VSCO with a5 preset

Jag gjorde alltså inte många knop igår. Men visst mådde jag ändå oförskämt bra, vilket var tur för igår kväll blev det några glas vin med ett gäng från min blivande klass.

Processed with VSCO with a5 preset

Där är jag. Ur fokus haha.

Vårat kloka beslut med tidig hemgång ångrade vi så fort vi rest oss upp och tog istället vägen genom Humlan till tunnelbanan, för ett snabbt glas Cava innan hemfärd.

Processed with VSCO with a5 preset

Klok som jag var visste jag dock att det väntade träning idag, så ganska lugnt tog jag det och ställde klockan på 09:00 för ett armpass.

Processed with VSCO with a5 preset

Efter gymmet blev det lunch med Debbie som gick PR förra året. Råbiff och grejer, ja ni förstår. Jag är nu mättare än innan och betydligt mycket lugnare inför morgondagens skolstart. Jag vet nu både vart kylskåpet för matlådor finns och att jag kommer få ett skåp att förvara träningsväskan i.

Berghs, i’m ready for ya!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply