Life stories

Helgen i bilder

juli 4, 2016

För att ha haft en sådan händelserik helg som jag haft känner jag mig förvånansvärt utvilad ändå. Helgen har verkligen varit helt fantastisk och innehållit precis allt det där jag behövde; mysiga middagar, några glas vin, slappartimmar i soffan och en himlans massa träning.

Cliff bar

Sliten efter veckan gick jag i fredags efter jobbet och hämtade ut mitt paket från Nu3 som bland annat innehöll en Cliff bar i smaken Coconut Chocolate Chip som jag länge velat prova. Yepp, den var precis så god som jag trodde den skulle vara och Ja- jag har nu en miljon andra smaker jag bara måste plöja igenom. 

Fredagskvällen bjöd sedan på ett glas champagne och middag hos mamma och pappa innan jag begav mig hem för att nöta igenom dom sista avsnitten av The Bachelorette som låg och väntade hos Tivo – en passar på nu när mannen är bortrest.

morgonkaffe

Lördagsmorgonen började sedan på ett sätt som den inte gjort på många år, utan några måsten. Jag sov till klockan 11, gick upp och kokade en kopp kaffe och satte mig sedan framför Nyhetsmorgon. Och där blev jag sittandes i pyjamas halva morgonen, jag varvade redigering av bilder med att luta mig tillbaka och bara göra ingenting. Runt klockan 2 tog jag mig upp ur soffan och ut på en löp-promenad, haha det var på tok för länge sedan jag sprang. Jag fick nöja med att varva några löpsteg med det jag gör bäst, powerwalka.

Lunch

Väl hemma blev det en försenad lunch, direkt ur matlådan i soffan inlindad i handduk och därefter var det dags att knalla över till Hanna för ett glas vin på balkongen.

Och självklart var jag förbered; Resorb är obligatoriskt innan utgång! 

resorb

nelly

Yepp, sista gången jag har en magtröja när jag ska ut på middag…. ;)

Brows

Ett glas vin och sedan begav vi oss in mot stan för att möta upp Johanna. Tures var stängt (whats up med det förövrigt?!) så vi klev tvärs över gatan till Grodan, det var liksom Moules vi ville ha.

bread Grodan JohannaHanna

Och precis som i vanlig ordning när jag går ut tycks det alltid sluta med att jag sitter med betydligt fler rätter framför mig än resterande gör.

Moules beef tartar

Vad gör vi när en inte kan bestämma sig? Vi tar båda såklart! Det var Moulsen vi hade färdat oss in till stan för, men när jag kom ihåg att det fanns råbiff på Grodan så slank den liksom bara med i min beställning…

white chocolate cheescake Snickers cake

För de som inte åt dubbla huvudrätter blev det sedan efterrätt… Även om det möjligtvis skulle kunna vara så att jag kanske erbjöd mina ätar-tjänster som hjälp ;)

På söndagsmorgonen väcktes jag klockan 12 av att mamma ringde och informerade om att Grillning stod på söndagsmiddagens meny och jag ansåg väl samtidigt att det var dags att stiga upp ur sängen och ta mig till gymmet.

Tyngre strumpor Felixen

En timmes armpass senare och jag kom hem och hittade Felix inlåst i garderob och därmed extremt needy efter kärlek, så där satt vi tills han fick nog av all uppmärksamhet. Istället drog jag och Hanna ut på en promenad och två timmar senare kom jag hem och insåg att jag hade 10 minuter tills jag skulle vara borta på middag. Ännu inte duschad efter varken söndagens gym- eller promenadpass åkte jag därför iväg och hämtade upp syrran och sedan drog vi en mathandlingen på väg till mamma och pappa.

kitchen food prep

Klockan 21 stod jag sedan och tillagade veckans matlådor med en helt fantastisk helg bakom mig :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mia Olsen juli 4, 2016 at 4:51 e m

  Är nog trög för fattar inte vinken med magtröjan.. HAHA.
  Tycker du ser riktigt bra ut!

  • Reply matkreation.se juli 5, 2016 at 12:58 e m

   Hahaha för att efter TVÅ huvudrätter svällde min mage upp fint. Nästa gång – slapp tröja ELLER byxor med stretch. Inte kombon svintighta jeans OCH magtröja ;) Men tack :)

  Leave a Reply