Life stories

Helgen i bilder

april 18, 2016

Suede dressny

Haha bara jag som har ögon som verkligen inte klarar av solen?! Inläggen har kanske inte direkt flödat här i helgen, rättare sagt blev det liksom inga alls men en del i mitt försök till att stressa ner är att inte försöka skapa tid åt saker, om tiden liksom inte redan finns därOch denna helg har gått i ett, men på ett fint sätt.

Ostron med vinegretteOstron

I fredags åkte jag och mannen och köpte Ostron till mig och Tryffelost och salami till honom. Deklarations-tilltugg, var det tänkt att vara. Men vi orkade aldrig deklarera så egentligen var det bara ett väldigt dyrt mellanmål innan middagen. Vi måste sett roliga ut när vi stod där båda två med en handduk med ett ostron i ena handen och en skalkniv i den andra med datorn som spelade youtube-filmer i hur man öppnar ostron i bakgrunden.

Kvällen fortsatte sedan i soffan med 24 (serien alltså, vi ligger lite efter och har alltså upptäckt den nu?!)

I lördags storstädade jag och därefter tillbringades dagen med plugg, precis när jag fann en liten lucka för en snabb mini-nap välter kattfaan min marmorlampa, rakt ner i marmorbrädan. Glödlampan – en stor sådan där dekorationslampa (som tydligen innehåller gas?) exploderar. Jag trodde någon släppte en bomb på balkongen, måttligt road var jag över att plocka glas från väggarna.

walk in closet Ryggmuskler

På kvällen hade jag middag hemma hos mig med tjejerna, bodys med öppna ryggar är det som för tillfället fungerar bäst – min rygg börjar bli bred nu haha. Klänningen i mocka jag har på mig idag må sitta som en smäck, men den tog också 25 minuter att korva ner över latsen.

Naturgodis

Biff med sötpotatis och tryffelsås som sedan avslutades med en gigantisk skål naturgodis och några glas rött. Det blev en lugn kväll, om än sen och strax innan 03 kom jag i säng. När jag vaknade på söndagen för träning var jag snabb med att dra iväg ett sms till coachen om att det var hans ansvar att pallra sig till gymmet och träna med mig. 2 timmar senare hade naturgodisdepåerna tömts och armarna var totalmos.

På kvällen var det sedan den sedvanliga familjemiddagen, men denna gången hemma hos oss. Till middag bjöd jag på glutenfri lasagne och jag tyckte till och med jag hörde pappa mumla något om att glutenfritt inte var så dåligt ändå…

Glutenfri lasagneProtein cheescake

Till efterrätt serverades proteincheescake med choklad och jordgubbar och det receptet kommer i veckan ;) 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Linda Assarsson april 18, 2016 at 7:31 e m

  Receptet på deeeeeen cheesecaken ser jag fram emot!!!! :)

  • Reply matkreation.se april 19, 2016 at 10:34 f m

   Det kommer ska du se ;)

 • Reply Mia Olsen april 18, 2016 at 9:44 e m

  Det här gillar vi (jag?)!

  Fler sånna här roliga, bild-bombs inlägg! ^^

  • Reply matkreation.se april 19, 2016 at 10:34 f m

   Ååå kul att höra! Har funderat på att dra lite mer bildbomber, får bli bättre på att ständigt ha med kameran bara ;)

  Leave a Reply