Travel stories

Hongkong del 2

februari 23, 2016

Hongkong mcqueen

Just nu sitter jag med datorn i knät vid poolen och ser hur solen börjar gå ner, klockan närmar sig 6 och vi har nu transporterat oss ut mot Filipinerna och Cebu.

Och det är helt magiskt fint här borta. Jag kommer förmodligen att uppskatta det ännu mer när jag inte vaknar upp efter en utekväll i Lang Kwai Fong…. Men några drinkar på stan kändes obligatoriskt vår sista kväll i Hongkong.

Räckmacka Sas plusFlygplan

När vi flög till HK uppgraderade mamma och pappa allihopa till SAS Plus, den resan skiljde sig lite mot den vi hade idag. Att vakna upp med en fruktansvärd huvudvärk för att sedan flyga ett plan där jag tvekar på om jag ens lyckades fälla min stol.

Men resan gick smidigt och nu väntar några dagar med sol och bad. Är det något vi gjort i HK är det att äta gott. Hehe vilket blev tydligt när bikinin åkte på efter lunch haha :p

Anka Risotto

Första kvällen hittade vi ett fantastiskt litet hål i väggen där vi marockanskt. Därefter har det blivit en del Thai och mängder med kinesiskt. Kokos efterrätten har jag typ drömt om sedan vi flyttade från HK, en botten på sagogryn (?) med majs och ett tjockt lager kokoskräm. Den friterade bläckfisken i honung var inte helt fel den heller!

Räkor Fried calamari Kokoskakor Sagogryn

I söndags firade vi pappas 60 års dag med middag på Aqua. Dinner with a view.

Pappa

Aqua

Menyn ser vi här.

Meny Hongkong by night

Och sushin ser vi här.

Sashimi

Tempura Beef foie gras BönglassMiddag

Så. Nu har jag tittat på bilder som sakta sakta försöker laddas upp den senaste timmen haha, dags för mig att leta upp något ställe för massage och sedan blir det middag på Ostron baren =)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply