Health stories

Höstmys och full rulle

september 2, 2015

12692937 12692940

(Notera min chinsstång där i hallen, som placerades där efter att jag Nyårsafton 2013/14 beslutade att jag skulle lära mig göra Chins) Det är nu officiellt höst, och våra förväntningar på vädret är därmed obefintliga. Vilket i sin tur innebär att gnällandet liksom per automatik upphör, lägg märke till hur ingen hädanefter kommer nämna det dåliga vädret som inledningsfras när ni ses på stan haha ;) 

Med visningen av vår lägenhet imorgon blir denna vecka precis lika hektisk som den föregående, då vi köpte nytt. Annonsen kom upp i helgen på Hemnet och här kommer därför bilder på hur vi bor! 

12692946 12692947 12692936 12692933

Ett sista gnällande på vädret får jag göra, men faan för regn inför vår visning av vår uteplats! Så, klart. Den tänkta sommarvisningen får väl istället piffas upp med tända ljus, vilket som så är det lite ångest att släppa vårat hem vi lagt ner både tid, pengar och kärlek i att bygga upp till det det är idag.

Vilket inte betyder att vi inte vill få den såld, peppar peppar* Nu när vi redan köpt ny lägenhet och så vidare haha.

Gårdagskvällen spenderades i den nya lägenheten för att mäta, om 8 veckor flyttar vi in och i samma veva kommer byggjobbarna för att bygga om, och ut köket. Ett projekt som visade sig vara större än vad vi trodde och där det nu ingår en taksänkning för spotlights, ett litet valv med spotlights i vardagsrummet och en drös andra extra finesser som inte ingick i orginal planeringen….. Om en vecka ska vi träffa Ikea och sedan börjar vi inhandlingen av alla produkter så dom står redo. Med en flytt 4 veckor innan min första tävling vill jag ha det mesta löst innan min hjärna checkar ut för gott, dvs helst nu de kommande veckorna. 

IMG_5983 IMG_5984

Formen känns annars bra, än så länge (så här, hela 2 veckor in på dieten ;p) har jag inte tappat någon styrka, den kurvan går fint nog fortfarande upp och jag hoppas kunna hålla mina vikter så länge som möjligt. Förmiddagarna och träningspassen går hur bra som helst, men fram mot eftermiddagen slår tröttheten in och kaffekonsumtionen tycks få en markant ökning. (Jag har behövt dubbel- och trippelläsa denna text för att försäkra mig om att meningarna är hela, jag tenderar att glömma bokstäver för tillfället. Diethjärna redan?)

Ett höstigt recept ligger och väntar på att få komma upp, så fort damen här finner tid till att typ sätta sig ned. Förhoppningsvis kan jag bjuda på receptet redan imorgon, jösses alltså att alla projekt alltid kommer på en och samma gång :D

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply