Life stories

Iphone snaps

februari 11, 2016

Veckans mobilbildsummering må möjligtvis vara fel benämning, det har gått mer än en vecka sen de senaste Iphone snapsen. Bilderna som annars inte hamnar någonstans.

Vardagsbilder om ingenting, men det som ändå skapar just allt emellan det genomtänkta och fina.

Iphone snaps

  1. Min spontana tanke dras till Alice i underlandet. Eller misstar jag mig nu. Jag får en deja vu av att jag som liten någon gång såg en film med ett huvud utan kropp? 
  2. Egentligen är det svårt att numrera bilderna i sifferordning. Det finns ingen logik i deras upplägg. Men Råbiffen på Sturehof var helt enkelt värd att föreviga. Men förmodligen dröjer det inte länge tills jag tar mig dit igen, för denna är även värd att ruinera sig för.
  3. Och att få avsluta samma lunch med kaffe och chokladtryfflar var pricken över i:et. Mörk choklad i all ära. Men en krämig, vit chokladtryffel slår allt.
  4. Den obligatoriska gymselfien en tidig lördagsmorgon, med både råbiff och chokladtryfflar hoppas vi kunna se någon utveckling av armarna som vägrar växa. I’m just gonna make them grow.
  5. En helt vanlig fredagskväll. Ett efter middags och kvällsmål, mål. När bästa vän plockar fram löjrommen menar hon allvar med att hon vill ha vinsällskap. Och givetvis är inte jag den som skall göra henne besviken.
  6. Fun fact. Visste ni att det var möjligt att köra iväg en bil utan bilnyckel. För det var precis vad som skedde när jag i fredags lämnade mamma och pappa på Ropsten. Givetvis upptäckte vi det när de redan befann sig i stan, och jag långt därifrån i en bil utan ström. Och där blev jag sittande tills mamma och bilnyckeln kommunalt färdats tillbaka så att bilen gick att låsa. 
  7. Söndagmiddag hos mamma och pappa. Pappa valde mat. Kött i mängder. Där jag lyckades äta tre hela köttbitar. Och där min syster sekunden senare konstaterade att jag lämnat min tävlingsform förvånansvärt snabbt. Och jag tror vi alla förstod hur jag hade lyckats göra det. 

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply