Life stories

Iphone snaps

februari 2, 2016

Jag fotar mycket. En del hamnar här på bloggen och annat på min Instagram. Men det mesta hamnar nog ingenstans. Jag gillar det som är vackert, som är genomtänkt och kreativt. Bilder att inspireras av. Men så ser ju inte alltid vardagen ut, vardagen är betydligt mer levande än så. 

Jag tänkte att det därför kunde vara på sin plats att introducera en veckosummering med Iphone snaps. Bilder tagna direkt ur mitt liv. Haha vilket in princip innebär att vi introducerar en kategori med bilder från gymmet, typ. 

Det som det är, är precis vad namnet på kategorin antyder. Life stories.

PicMonkey Collage

1. Okej. Böj, böj. böj. Årets mål med 70 kg i böjen känns inte längre helt omöjligt. Det må verka lite för andra, men jag som klockar in på en vikt på 48 kg tycker det är tungt. Gårdagens böjpass slutade på hela 62,5 kg så yeeey. Möjligtvis inte lika djupa böj som jag brukar sträva efter, men faan med 7,5 kg från mitt mål är det helt klart godkänt. 

2. Vår relativt folkskydda katt Alex har efter mycket tvångsmys nu frivilligt börja krypa upp i soffan med mig. Fantastiskt tycker jag som spenderat oändligt många timmar med att jaga honom genom lägenheten i tron om att han egentligen vill ha lite kärlek, men är för rädd att be om det?! 

3. Fördelen med en viktuppgång måste ändå vara mer kött på mina ben, där jag förövrigt i  min vänskapskrets av icke-tränande ändå måste vara relativt ensam om att dagligen önska mig större lår. Stora ben, det är vackert!

4. Kan man känna sig vackrare än direkt efter en schamponering hos frisören? Svar ja. Katastrofalt hur icke-smickrande dessa halv-danna turbaner är.

5. Ryggen. En av de områden jag personligen samlar mest fett på, vi har spenderat oändligt många timmar åt att skratta åt mina ryggvalkar som uppstår om jag inte är vaksam. Men den som skrattar sist, skrattar bäst. Ryggen är förmodligen en av de områdena som muskulärt växer bäst (jag tror att det är de extra energy-depåer den har att äta av där :p).

6. Födelsedagsmiddag när jag får välja. Röding, potatis och dillsås. Och massa sallad. Ja, jag åt därefter ytterligare två portioner med potatis och halva mammas fisk. 

7. Favorit övning för triceps. Stående tricepspressar med rep, nej – inte frenchpress. Tryck rakt upp istället för fram.

8. Tricpespump efter favoritövning.

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply