Travel stories

Italien dag 1

juli 17, 2016

Godmorgon från en bättra frukostvy här borta i Italien.

Frukost

En stor skål Fage Total 0% med en skopa Salted caramel vassleprotein, banan och kokosflingor. Och givetvis kaffe till det. Vi tog en lång sovmorgon imorse, tyckte dock att jag hörde någon bredvid mig igår mumla något om att han skulle gå upp klockan 9, prick. 11 kom vi upp idag, skamligt men behövligt efter en resedag igår.

Alex

Hittills ser det ut som om jag faktiskt lyckats packa med mig det jag skulle, trots packning framåt midnatt med några glas vin i kroppen. Hehe min resväska hade taggats med en Heavy luggage tag efter inför flygningen märkte jag.

Napoli

När vi landat i Neapel hämtade vi ut vår hyrbil och körde in mot Sorrento för att äta lunch, vi bor nu i utkanten av Massa Lubrense. Okej, så vackert!

Filippa Olof

Dagens första vätska intag (och förmodligen anledningen till gårdagens sprängande huvudvärk!) blev ett stort gals vitt. Till den bästa lunchen jag förmodligen ätit på länge…

Squid fried squid

Fried squid med drömgoda (och oljeindränkta) grönsaker. Generellt har jag väl förmodligen fått i mig mer olivolja på dessa 1 1/2 dagar än vad jag fått senaste året.

Duvor

”Mata in fåglarna” sas det.

Vad gjorde jag? Matade fåglarna haha. Fåglarna tyckte ju om mig… 

Pappa Italien sol Italien

Efter lunchen fick vi nycklarna till huset, okej – jag åt glass dessförinnan också. 2 skopor Tiramisu med 2 skopor Stratcietella <3

Efter att ha dreglat lite över husets utsikt och alla små utomhushäng åkte vi och handlade mat. På kvällen satt vi sedan uppe och kollade på solnedgången (som vi alla konstaterade förmodligen var den finaste vi sett!), grillade salsicha och drack vin.

rose vin grillplats sunset photo

MAGISKT! Okej, nu måste jag springa till poolen :D

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply ISA juli 17, 2016 at 1:08 e m

  Jäklar vad vacker sista bilden var! solnedgångar <3

  • Reply matkreation.se juli 19, 2016 at 10:13 f m

   TACK :D Visst är dom, nu har vi sett ytterligare två solnedgångar och förstått att den som var första kvällen var one of a kind ;)

 • Reply Linda Assarsson juli 18, 2016 at 9:28 f m

  Ser helt makalöst härligt ut ????

  • Reply matkreation.se juli 19, 2016 at 10:14 f m

   Det är det verkligen! Haha har följt dig och din semester och bara LÄNGTAT utomlands :P

  Leave a Reply