Health stories

It’s all about the details

oktober 9, 2015

Vi kan nu officiellt konstatera att jag totalt ballat ur på inredningsfronten och jag kommer bli lika chockad varje gång det dimper ner en avi i min brevlåda då jag inte längre har någon koll på exakt vad jag klickat hem. För det är så jag fungerar, jag nätshoppar. Främst för att jag finner det lättast att göra research om produkterna jag beställer hem, för särskilt spontan är jag inte. Nej, jag länsar nätet efter liknande exemplar innan jag beställer. Det är så jag rättfärdigar för mig själv att det var ett genomtänkt köp. För mannen gömmer jag bara sakerna, för hur mycket jag än förklarar att vi behövde den där lilla söta saltpåsen så håller han liksom aldrig riktigt med. 

atn1024_NV1006

Jag är alltså seriös. Jag har köpt en söt liten saltpåse. Men den här behövdes, för den ska stå på:

30124150-origpic-c2b94f.jpg_0_0_100_100_620_620_85atn1024_Fr0802

… Min rektangulära Sej bricka. Som ska placeras framför min nya skärbräda i marmor. Samtliga produkter beställda härifrån. Haha, vi är alltså inne på detaljnivå på inköpen. Just nu letar jag frenetiskt efter 3 stilrena men inte för stora burkar för mina vitaminer som dagligen tas. Men jag vet liksom inte riktigt i vilken ände jag ska börja. För när jag sökte på Pillerburk eller Burk för tabletter så fick jag mest upp en massa länkar till sidor med information om hur man bäst döljer sitt Extacy. Och det var liksom inte riktigt det jag önskade veta.

För att matcha min lilla saltpåse vill jag även ha både olivoljan och pepparkvarnen från Nicolas Vahé, men på något vis känner jag att det hela kommer bli ännu svårare att förklara varför jag 3 veckor innan vi ens fått tillträde verkligen måste beställa hem en olivolja. Men å andra sidan känner jag att det stadiet passerade vi för länge sedan när jag köpte hem värmeljus till nya lägenheten så jag kanske beställer dem ändå.

cha300527-1

Men sittplatsen till garderobsrummet är nu löst, den förbannat snygga stolen från Voga. Som ska få prydas av fårskinnet som nu också är på väg hem till oss. Tydligen var det väldigt viktigt att mannen skulle ha något mjukt att sitta på när han på morgonen satte på sig strumporna? 

Nu börjar det annars bli klart. Förutom pillerburkarna, som jag förövrigt tror jag precis löste, så saknas en pall. En pall till köket så att damen här når upp till våra ofantligt högt uppsittande köksluckor.

Och egentligen borde jag se till att skriva klart min uppsats. Inte sitta och nätshoppa. Så jag bör möjligtvis ta tag i det först, så jag gör nu nog det nu :)

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply