Health stories

Jag kom 3:a!! :D

november 23, 2015

Decembercupen

Jag gjorde det, jag tog en pallplats i min debut i bikini. Men ännu viktigare, jag hade så förbannat kul. Känslan att stå på scen är obeskrivlig, den är verkligen det. För egentligen, det liknar liksom inte något man någonsin gjort tidigare. Inte att stå på scen i klackar och bikini

Decembercupen bikini

Det finns så mycket att skriva och så många bilder att visa. Jag kommer att portionera ut det hela under veckans gång, det finns liksom en gräns för hur mycket naket ni vill se av mig haha. 

Det kommer att komma ett inlägg om scenen, med massvis av bilder. För min exceptionellt duktiga backstagecoach fick även agera fotograf! Och hårstilist, och mobilbärare, och allt annat jag uppenbarligen inte kunde fixa själv. Hon var så duktig, min syster, att vi slängde oss över datorn nu när vi kom hem för att boka in henne på ett flyg ner till Göteborg som backstagecoach på Luciapokalen. 

Min förhoppning var att komma till final. Eller egentligen mest att få kliva av scenen och känna att jag gjort allt jag kan för att leverera min fysik och min personlighet på bästa sätt. Men givetvis kändes en finalplats som ett kvitto på att jag valt rätt sport, för jag är ledsen pappa – men det är bikini jag vill satsa på, inte Crossfit.

Och jag gjorde det, jag tog mig vidare till final. Och den känslan var magisk. Men förbannat jädrans nervös, för det innebar att jag nu skulle leverera min t-walk haha. 

Bikini fitnessBackstage decembercupen

Och ärligt talat så hängde jag inte med på alla noter haha, jag var helt upptagen med att NJUTA av scenen… samtidigt som jag faktiskt var ganska bländad av strålkastarna. Och så hade jag lock för ena örat. Jag befann mig med andra ord i min egen lilla värld, fast på scen dåra. Framför både domare och publik ;p

Jag skriver mer imorgon, om både timmarna innan, under och efter scenen. Mest då alltså för att jag tvingat min syster dokumentera hela helgen, så det kan vara snällt av mig att bjuda på lite bilder. För hennes skulle då alltså haha ;) 

Nu ska det göras matlådor, jag är tillbaka på dieten efter gårdagens matfest och nu laddar vi om inför Lucia om två veckor. Mer pepp än någonsin!

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Olivia november 23, 2015 at 6:53 e m

    Så jävla grym!! Haha inte lätt att vara allt på samma gång, men det det är det allt värt!
    <3 <3 <3

  • Leave a Reply