Health stories

Jag kom 3:a, igen :D

december 7, 2015

Luciapokalen 2015

Jag vet inte vad jag är gladast för. Min pokal eller mitt naturgodis?!

En obeskrivligt fantastisk helg är nu över, och hade jag kunnat spola tillbaka tiden för att få göra om den – hade jag gjort det direkt. En total lycka är vad jag känner, för att återigen ha placerat mig på pallen men ännu mer för att jag inser att jag äntligen hittat en sport jag fallit head over heels in love with. 

Jag kom trea, med endast 1 poäng ifrån tvåan och två poäng ifrån ettan. Ganska bra för att vara min andra tävling, och ibland förtjänar man att få ge sig själv en klapp på axeln. Så det är vad jag gjort, medans jag varvat pepparkaksburken med Aladdinasken :D Haha.

Efter en turbulent resa mot Göteborg där vi anlände samtidigt som stormen, tvingades piloten – efter något skakigt landningsförsök – vända om mot Stockholm igen. Jag kan inte med ord beskriva frustrationen som uppstod när vi liksom cirkulerade ovanför vårat hotell, för att slutligen inse att vi inte skulle kunna landa. Japp, ett gråtande samtal till Luciapokalen senare och jag fick tillåtelse att komma cirka 5 timmar sent till inregistreringen. Det var bara att slänga sig in i bilen vi ställt på Arlanda (in case of emergency) och bila hela vägen ner.

Men glädjen över att få inta scenen ännu en gång gjorde det hela värt det. Jag har så mycket att skriva, och så många bilder från helgen. (Så för er som redan nu tröttnat på mig, i bikini) kan återkomma om några dagar haha.

Nu väntar en omställningsperiod där jag sakta måste börja öka mitt matintag, 42,6 kg är knappast en vikt jag kan eller vill behålla. Men jag skriver mer om det, när jag vet mer om upplägget.

Min lista över saker att äta och baka kommer börja betas av, om jag hinner – redan ikväll. Och förhoppningsvis är vår lägenhet klar för inflytt i veckan. Och juste, jag har en sista inlämning i skolan också, innan denna termin är slut. Så vi är alltså tillbaka till det som kallas LIVET. 

Ett inlägg om Luciapokalen kommer snart, till dess lämnar jag er med lite bilder från scenen. Snarare, en drös med bilder men jaja. En del bilder är fotade av Tim Nygren, och andra av Janne Wiberg. Så ett stort, stort tack för att ni förevigat dessa dagar åt oss :D

12347937_10154441125724778_4904936617538807520_n Luciapokalen bikini fitness89nAshqd-FMWOKMGxRt3ojt5kHgOwihjoY1WBQe3nvYZQpyRAvZe7Rr5KQ4XjtS5oLpVFjhopvuBIt_GLGl5c4KECmtiwffk-7zqZWej6Pc7UzKe-GyAo0bc_F9QmsJj4

J0_CtcPxv-Bn_BCjjwBmtN1eNT34_Wa0rtNQxxrvNdEcmBM29yLFLVT_auWeW-Djx3vU8ltnAMT63Zt7ua-M0gzz9o4rjC7h1Pcd4jvCnuqiAt_d5qS6N85HUJZ-_uK6A

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply