Travel stories

Januari, 2017

januari 2, 2017

Gott nytt år! 2017. När vi för ett år sedan klev in i det nya året hade jag inte särskilt höga förhoppningar på 2016. Det skulle bli någon form av mellan-år i min värld. Jag hade precis tävlat klart och det ända jag ville göra var att dra igång en ny säsong, men förstod att min kropp skulle behöva åtminstone 1, om inte 2, år att reparera sig om det här med tävlandet skulle bli långvarigt. 2016 innehöll enligt mig inget speciellt roligt att se fram emot, men det kunde få bli ett utvecklingsår tänkte jag. Och utvecklingsår var precis vad det blev. Och det hittills bästa året någonsin.

Vi flyttade in i vår nyrenoverade trea ute på ön, firade pappas 60 års dag i Hong Kong och varvade med några nätter på Filippinerna, sommaren kom och vi hittade klipporna bakom huset som vi spenderade många sommarkvällar på. Sommaren avslutades med två veckor i Italien. Jag landade i en något tyngre offseason form där kroppen både kan få må bra och utvecklas till årets tävlingar. Olof påbörjade sitt sista år som student, äntligen kan jag börja se fram emot att snart bli bjuden på middagar igen. Jag sa upp mig från mitt heltidsjobb för att börja plugga PR på Berghs. Det trillade in en hel del fotojobb och bara tre månader efter skolstart påbörjade jag min praktik på byrå.

Ett förbannat jävla bra år. 2016.

Jag går in i det nya året med känslan av att 2017 kommer bli minst lika bra. Om inte bättre. Året då allting på riktigt börjar. Vi kan inte längre gömma oss bakom de trygga skolböckerna, det är i år vi sätts på prov. Om några månader börjar nästa tävlingsdiet, förmodligen mer nervöst för herrn som bor med mig än för mig själv dock ;) Haha och så långt sträcker sig mina stundade planer, men det är det som är det fina med ett nytt år. Ingen vet vad som ligger i pipelinen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply