Kitchen stories

Kesella tzatziki

juni 18, 2014

tzatziki

INGREDIENSER

  • 250 g lätt kesella
  • 1 gurka
  • salt & peppar
  • 3 vitlöksklyftor

TILLAGNING

Riv gurkan på ett rivjärn, krama därefter ur all vätskan ur gurkan över diskhon. Blanda gurkan, lätt kesellan, salt och peppar. Pressa i vitlöksklyftorna och rör om, låt den dra några minuter i kylskåpet. Klart!

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Zucchiniplättar, glutenfria chicken nuggets & dipsås | matkreation.se juni 27, 2014 at 9:26 f m

    […] zucchiniplättarna med en grön sallad och kesella tzatziki, kycklingen smakar helt gudomlig när den doppas i kokos och tomatsåsen. Lite tapas inspirerad […]

  • Reply Shepards paj sötpotatis | matkreation.se oktober 2, 2014 at 9:41 f m

    […] Servera sedan tillsammans med en grönsallad med fetaost och en tzatziki. […]

  • Reply Köttfärsfylld aubergine med vitlök & örter | Matkreation.se januari 27, 2015 at 10:03 f m

    […] Servera sedan med sallad och hemmagjord tzatsiki. […]

  • Leave a Reply